Abonare la google news

Bale, furios: A plecat în timpul interviului cu BBC! Întrebarea care l-a scos din sărite VIDEO

Acum cinci ani, Ţara Galilor făcea furori la Euro 2016, atingând semifinalele la prima prezenţă la un turneu final de Campionat European. 

 

Acum, galezii s-a calificat, fără mari probleme din grupa A, de pe locul 2, după Italia, însă au eşuat lamentabil, în optimi. Pe „Johan Cruyff Arena“ din Amsterdam, Ţara Galilor a dispărut din joc, după 20 de minute. În care jucase chiar bine! A urmat un dezastru fotbalistic: 0-4 cu Danemarca. 

 

O posibilă explicaţie pentru cele două Europene atât de diferite poate fi legată de vedeta numărul 1 a acestei naţionale: Gareth Bale. În Franţa, la Euro 2016, Bale avea 26 de ani şi era în apogeul carierei. Acum, are 31 de ani şi e într-o vizibilă scădere de turaţie. Ceea ce s-a putut observa şi la Euro 2020. Iar de aici, au apărut speculaţiile privind retragerea sa de la naţională. Doar că subiectul l-a iritat profund pe Bale. Care, chestionat încă o dată pe această temă, după înfrângerea cu Danemarca, pur şi simplu, a plecat în timpul interviului cu BBC!

 

VEZI CE A FĂCUT GARETH BALE

 

Euro 2020, tabloul optimilor

 

*Amsterdam, 26 iunie: Ţara Galilor – Danemarca 0-4

 

*Londra, 26 iunie: Italia – Austria 2-1 (după prelungiri)

 

*Budapesta, 27 iunie, ora 19.00: Olanda – Cehia

 

*Sevilla, 27 iunie, ora 22.00: Belgia – Portugalia

 

*Copenhaga, 28 iunie, ora 19.00: Croaţia – Spania

 

*Bucureşti, 28 iunie, ora 22.00: Franţa – Elveţia

 

*Londra, 29 iunie, ora 19.00: Anglia – Germania

 

*Glasgow, 29 iunie, ora 22.00: Suedia – Ucraina

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul