Abonare la google news

Băiatul care s-a urcat pe un cămin studenţesc şi a spus că se sinucide s-a aruncat în gol

În aceste momente, băiatul care a ameninţat că se aruncă de pe un cămin studenţesc din București, s-a aruncat în gol. Un student de 23 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog.

Un tânăr s-a suit pe un cămin studențesc din București și a amenințat că se aruncă

Conform datelor existente până la această oră, un tânăr s-a suit în urmă cu 3 ore pe un cămin studenţesc din București. Individul a ameninţat că va recurge la un gest reprobabil. Totuşi, nu se cunosc motivele reale pentru care acesta a decis să recurgă la acest gest. La faţa locului au intervenit autorităţile care, după 3 ore de negocieri nu au putut să îl facă pe băiat să renunțe la gest. În cele din urmă, băiatul a sărit. Interesant este faptul că pompierii şi autorităţile prezente la faţa locului nu au reuşit, timp de 3 ore, să monteze saltelele de amortizare. BZI.RO a publicat, zilele precedente un material făcut la o demonstare a pompierilor ieșeni. de exemplu, salteaua pneumatică poate fi montată, complet, în 7 minute.

Citeste si:  Cum a murit Sebastian Corbei, băiatul de 7 ani dispărut în ianuarie. Detalii cutremurătoare din analizele legiştilor

Aceştia au explicat că în zonă existau pomi dar şi un gard, ceea ce a făcut imposibilă reacţia imediată a autorităţilor.

După ce băiatul s-a aruncat în gol au intervenit echipajele de prim ajutor care încearcă să îl stabilizeze pe băaiat. Acesta era cunoscut în rândul unor cercuri ca fiind un consumator constant de substanţe ilicite, în speţă droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor.

Citeste si:  Băiatul lui Ștefan Bănică jr., un exemplu pentru tineri. Ce a făcut concurentul de la Te cunosc de undeva

 

Un caz de tentativă de suicid s-a produs în Iași

Tot în cursul dimineţii, la Iași, s-a produs o tentativă de suicid. De această dată, autorităţile au intervenit de urgentă şi au reuşit să îl facă pe băiat să renunţe la gest. În localitatea Rediu, la etajul 4 al unui imobil, pompierii, poliţiştii dar şi un echipaj de prim ajutor au intervenit după ce un tânăr ameninţa să se arunce în gol.

Citeste si:  De ce Adela Popescu nu a anunțat că este gravidă, până acum. Motivul secret al cuplului celebru

Totuşi, după o serie de negocieri, tânărul a fost convins să nu facă gestul reprobabil. Acesta este teafăr şi a refuzat transportul la spital. Totuşi, poliţiştii au explicat că l-au transportat la Institutul de Psihiatrie Socola pentru control de specialitate.

Citeste articolul pe BZI