Abonare la google news

„Bă, nu vă este ruşine?!” Gigi Becali, criză de nervi înainte de CSA Steaua

  • Gigi Becali, criză de nervi
  • Patronul FCSB, atacuri la CSA Steaua

Patronul FCSB i-a criticat în termeni duri pe cei de la Clubul Sportiv al Armatei din cauza salariilor de la club. Printre cei luaţi la ţintă de patronul FCSB este şi George Ogăraru. CSA Steaua – FCSB 2 va fi live score pe as.ro, de la ora 15:00.

Am trimis jucători tineri care să echilibreze jocul şi să facă dreptate. Mizeria pe care au făcut-o ei să o îndrepte Dumnezeu. Soleidis a jucat vreodată la prima echipă? Am dat jucători ca să putem să-i facem de râs, să câştigăm meciul. Acolo este sudarea mea, e stadion făcut de mine unde se joacă azi. Un milion de euro, cu tot ce am făcut acolo, munca mea, sudoarea mea furată de mine. Vreau să îi batem să se ruşineze. Ei se laudă că au bătut pe Chelsea, pe nu ştiu cine, că dau nu ştiu ce salarii.. Băi, nu vă este ruşine? Unde vă treziţi nebunilor? Că aţi furat munca lui Becali„, a spus Gigi Becali la Pro X.

Citeste si:  O stradă din Florența va purta numele Reginei Elena a României

Gigi Becali: „Ei sunt angajaţi la armată”

Patronul FCSB a continuat cu atacurile şi a anunţat că CSA Steaua nu poate promova în Liga 1.

„Până acum Dumnezeu a făcut dreptate, vreau să mai stea un an în divizia C, să le fie ruşine acolo! E unitate militară, ei sunt angajaţi la Armată şi uite ce fac… de circul râsului, au mintea întunecată, nu îşi dau seama ce fac… Ei nu pot promova, că nu îi lasă legea, pentru ce fac asta?! Eu am fost partenerul lor privat. Nu mă împac că eu nu m-am certat cu nimeni. Ei au făcut toată mizeria asta. Ca să o ia echipa asta un privat, marca Steaua este a Ministerului Apărării, ea nu poate să o licenţieze, trebuie să închirieze pe 3 milioane şi ceva pe an.

Citeste si:  Avertisment cu privire la metodele de fraudare pe OLX. Ce cer escrocii utilizatorilor înainte să le extragă banii din cont

Nu e partidă de orgoliu, că eu sunt în Liga 1, ei în C. Nu am niciun un orgoliu cu nici o echipă din România. Eu nu am orgolii cu… aş zice cu ce, dar nu mai vreau să îmi fac păcate. Vreau ca Dumnezeu să facă dreptate, să se minuneze toată lumea de mizeria făcută de ei. Să se ducă vestea de hoţia lor”, a mai spus Gigi Becali.

Citeste si:  Veşti proaste pentru români înainte de Paşte! Se anunţă noi scumpiri

Citeste articolul pe AS

 18 total views