sâmbătă 4 decembrie 11:51 AM

Abonare la google news

B1 TV va difuza duminică, de la ora 15.30, documentarul „Ucraina şi Rusia, război în Europa” în premieră în România


În contextul escaladării conflictului ce se desfășoară la doar câteva sute de kilometri de granița României, B1 TV va difuza în această duminică, de la ora 15:30, documentarul „Ucraina şi Rusia, război în Europa”.


Documentarul descrie atât situația actuală a conflictului dintre Ucraina și Rusia, cât și contextul geopolitic general, rolul Statelor Unite și al administrației Biden, abordarea fermă a președintelui Vladimir Putin, reacția din partea Germaniei și a Franței, rolul Uniunii Europene și al NATO, interesele economice din spatele Nord Stream 2, dar și istoria conflictului dintre Ucraina și Rusia.

De asemenea, producătorii au realizat un interviu exclusiv cu președintele Ucrainei, Volodîmîr Zelenski, pentru acest film. Zelenski avertizează că un război ruso-ucrainean va afecta în mod direct toate statele europene, existând inclusiv posibilitatea declanșării unui al Treilea Război Mondial.

Documentarul „Ucraina şi Rusia, război în Europa” a fost lansat în octombrie 2021, iar postul B1 TV este printre primele din lume care îl va difuza.

Cancan.ro