3 iunie 9:54 PM

Abonare la google news

Avocatul Ion Dron, exclus de pe lista Partidului Democraţia Acasă pentru alegerile din 11 iulie

„Cererea de a fi exclus din listă a fost depusă de către Vasile Costiuc, fără a mi se aduce la cunoştinţă despre acest lucru.

Dat fiind faptul că am fost pus în faţa lucrului împlinit, cred că tot el este în măsură să explice în mod public o astfel de purtare. Explicaţii bănuiesc că vor fi multe şi mărunte”, a scris Ion Dron pe Facebook.

Dron a accentuat că ştie despre unele dedesubturi care au dus la excluderea sa din cursa electorală, dar despre care va vorbi mai târziu.

„Regret un singur lucru, am crezut că port discuţii cu o persoană cu caracter, însă am greşit”, a mai spus Dron.

Amintim că, pe 27 mai, Vasile Costiuc şi Ion Dron, alături de alţi membri ai Partidului Democraţia Acasă, au depus actele la CEC pentru a fi înregistraţi în cursa electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Atunci, într-o conferinţă de presă, Vasile Costiuc a informat opinia publică despre faptul că Ion Dron va fi pe lista electorală a partidului, subliniind că îl respectă mult şi că îi mulţumeşte că a acceptat să se alăture Partidului Democraţia Acasă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul