marți 19 octombrie 4:06 PM

Abonare la google news

Aviz negativ pentru Ionuț Moșteanu, ministrul propus pentru Dezvoltare, Lucrări Publice și Administrație

Audierea ministrului propus pentru Dezvoltare, Lucrări Publice și Administrație, Ionuţ Moşteanu. Rezultatul votului: 10 voturi pentru, 14 împotrivă, 16 abţineri.


„A fost un punct fierbinte în lunile care au trecut: discuţiile despre noul program de dezvoltare. USR nu a fost împotriva dezvoltării localităţilor mici. Ştiu că au resurse limitate. Trebuie să ne asigurăm că fiecare leu va face diferenţa şi să nu repetăm din greşelie trecutului; am cerut transparenţă. Nu vrem să mai vedem proiecte de mântuială. E nevoie de o reformă a programului Anghel Saligny”, a declarat Ionuţ Moşteanu.

„Sper să încheiem această criză guvernamentală în cel mai scurt timp”, a mai spus Moşteanu.

Întrebat dacă nu i s-ar potrivi mai bine Ministerul Justiţiei decât cel al Dezvoltării, Moşteanu a răspuns: „La Justiţie avem opţiuni bune, Stelian Ion este una dintre ele”.

Iată ce au transmis cei de la USR PLUS pe Facebook:


„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD și PNL resping braț la braț candidații propuși de USR pentru ministere. Nu reușesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniștrilor. USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern și un program de guvernare, pentru că PNL și PSD au fugit de responsabilitate și nu au avut curajul să vină cu propuneri. USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată țara din criză.”

Bzi.ro


Stirile.eu