Abonare la google news

Avion militar prăbușit! 14 oameni au murit VIDEO

Tragedie în Nigeria! Un avion militar s-a prăbușit chiar lângă aeroport! Toate persoanele aflate la bord au murit.

Avionul de mici dimensiuni aparținând forțelor aeriene nigeriene a pierdut altitudine și s-a prăbușit chiar în fața aeroportului din Abuja. Tragedia a avut loc duminică, iar cauza ar fi fost o defecţiune la motor. Șapte persoane se aflau la bordul aeronavei și, din nefericire, toate au murit. Tristul anunț a fost făcut de purtătorul de cuvânt al forţelor aeriene, Ibikunle Daramole, într-un comunicat, preluat de Reuters, scrie Agerpres. (CITEȘTE ȘI: AVION PRĂBUȘIT ÎN INDONEZIA! PRIMELE IMAGINI CU EPAVA ÎN CARE ERAU 62 DE OAMENI)

Avion militar prăbușit! 14 oamei au murit

Aeronava Beechcraft KingAir B350i s-a prăbuşit în timp ce se întorcea la aeroportul Abuja, după ce raportase pană la motor când era în drum spre Minna, a spus oficialul. Oraşul Minna se află la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Abuja. (NU RATA: UN AVION S-A PRĂBUȘIT ÎN UCRAINA. CEL PUȚIN 22 DE OAMENI AU MURIT)

Este al treilea accident aviatic, și cel mai grav, raportat ultimele în 24 de ore, după cele din Olanda și SUA, care, din fericire, nu s-au soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Sursa: Cancan