Abonare la google news

Avertisment pentru fotbaliștii doriți de FCSB. „Poate să vină oricine, dacă nu face asta, pleacă!”

Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB-ului, transmite un avertisment pentru fotbaliștii doriți de Gigi Becali.

Fostul mare portar al României a vorbit despre șansele unui atacant să se impună la FCSB, iar acesta susține că niciun fotbalist din ofensivă nu va rezista la formația roș-albastră dacă nu înscrie în primele 3 meciuri.

Reacția lui Helmut Duckadam a venit după ce Gigi Becali a confirmat informația oferită în exclusivitate de ProSport, conform căreia Ante Vukusic se află pe lista plecărilor după doar câteva meciuri prinse în tricoul roș-albastru.

Citeste si:  Anthony Fauci, avertisment sumbru pentru ianuarie 2021. Pandemia ia o turnură neașteptată

Helmut Duckadam, avertisment pentru fotbaliștii doriți de FCSB

„Eu am mai spus, la FCSB e foarte greu. Dacă nu marchezi în primele 3-4 meciuri, nu ai nicio șansă să aibă cineva răbdare cu tine. Am văzut și cu Buș, același lucru, un jucător foarte talentat.

La FCSB poate să vină orice atacant din lume, dacă nu marchează în primele trei meciuri, e pe lista de plecări”, a spus Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, conform Pro X.

Citeste si:  Comisia Europeană avertizează Ungaria asupra utilizării vaccinului anticoronavirus produs de Rusia

Gigi Becali vrea să îi rezilieze contractul lui Ante Vukusic

ProSport a anunțat pe 10 martie că Gigi Becali își dorește să îi rezilieze contractul lui Ante Vukusic și să-i plătească atacantului croat salariul până la finalul sezonului, iar o decizie finală o va lua în scurt timp.

Ante Vukusic a fost adus la FCSB de Meme Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, cu speranța că atacantul croat în vârstă de 29 de ani îl poate înlocui pe Sergiu Buș, fotbalist care a fost vândut de Gigi Becali la Seongnam cu 300.000 de euro.

Citeste si:  Oficialii lui Gaziantep au reacționat după ce Marius Șumudică a anunțat că pleacă. „Așteptăm răspunsul!”

Croatul care a jucat ultima dată pentru NK Olimpija a jucat în 5 meciuri pentru FCSB și a adunat 129 de minute, dar nu a reușit să înscrie și nici să ofere vreo pasă decisivă.

  • 450.000 de euro este cota lui Ante Vukusic, conform transfermarkt.com

Citeste articolul pe ProSport

 44 total views