sâmbătă 5 iunie 1:18 PM

Abonare la google news

Avertisment dur pentru Gigi Becali: „Nu o să vinzi la Milan dacă joci cu Voluntari și Clinceni”

Gigi Becali speră să ia bani mulți pe Octavian Popescu, Olimpiu Moruțan și chiar pe Florinel Coman, dar Ionuț Chirilă l-a temperat pe patronul de la FCSB.


Chirilă crede că FCSB trebuie să se lupte cu echipele mari din Europa, pentru ca Becali să dea lovitura cu adevărat pe piața transferurilor.

Gigi Becali a anunțat că este și în căutarea unui atacant, iar Bogdan Stancu ar fi soluția care ar umple golul din atacul echipei, în condițiile în care Florin Tănase este pe picior de plecare. Fotbalistul adus de FCSB de la Viitorul este pe lista mai multor cluburi. Al Hilal, Olympique Marseille, New York City, Trabzonspor și Bașakșehir sunt echipele care se interesează de internaționalul român.


Gigi Becali, avertizat după ce a ratat titlul cu FCSB: „Trebuie să joci cu Barca, contra Realului”

Gigi Becali speră să ia zeci de milioane de euro pe unii dintre jucătorii de la FCSB, dar Ionuț Chirilă crede că acest lucru nu se poate întâmpla, dacă roș-albaștrii nu fac performanță în Europa.

„Cluburile mari pot să-ți cumpere jucători doar dacă ai adversitate cu ei. Trebuie să joci contra Barcei, contra Realului, contra lui Juventus, pentru ca ei să-ți cumpere jucători pe 20 sau 25 de milioane de euro, cum aud patronii din România că vor să vândă.

Nu o să vinzi niciodată jucând cu Voluntari, Clinceni sau cu alte echipe, jucători la Milan, la Leverkusen, și așa mai departe. Pentru asta, echipele noastre trebuie să dobândească forță, să se ducă mai departe în grupele Europa League. Champions League e deja o utopie”, a spus Chirilă, la Digi Sport.

Prosport.ro


Stirile.eu