Aventura lui Dan Petrescu în Turcia a luat sfârșit!

Aventura lui Dan Petrescu în Turcia a luat sfârșit. Adus ca mare salvator de Kayserispor, echipă ce luptă pentru evitarea retrogradării din Super Lig, „Bursucul” s-a despărțit de clubul turc după numai o lună și jumătate.

Divorțul s-a produs pe cale amiabilă fiind anunțat pe site-ul oficial al celor de la Kayserispor chiar în această seară. Potrivit sursei menționate, Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor din motive familiale”. Vă reamintim că „Burscul” semnase cu formația din Turcia pe 10 ianuarie un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate, cu opţiune de prelungirea colaborării pe încă un sezon.

Citeste si:  Poli Iași și-a adus preparator fizic care a luat titlul cu Bayern Munchen. Riccardo Proietti s-a alăturat staff-ului condus de Andrei Cristea

Fostul internaţional român a condus echipa din Kayseri în opt meciuri de campionat, având un bilanţ negativ, de 2 victorii, 3 egaluri şi 3 eşecuri.

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu se despărţise pe 30 noiembrie de CFR Cluj, cu care a obţinut trei titluri consecutive în România, 2017/2018, 2018/2019 şi 2019/2020. Interesant este că Petrescu lasă Kayserispor pe acelaşi loc pe care o găsise, 16 din 21 de echipe, cu 25 de puncte din 25 de partide.

Citeste si:  Bill Gates anunță când va lua sfârșit pandemia: „Lucrurile vor reveni la normal”

La Kayserispor joacă trei români, portarul Silviu Lung jr, fundaşul Cristian Săpunaru şi atacantul Denis Alibec, ultimul fiind accidentat de mai mult timp.

Sursa: Cancan

 6 total views