vineri 26 noiembrie 1:30 PM

Abonare la google news

Avarii în București. Spitalele Matei Balș și Colentina, precum și sute de blocuri nu au căldură și apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că, vineri se desfășoară lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 și 5 din Capitală.


Potrivit companiei, vineri au loc lucrări la rețeaua de termoficare care afectează sute de blocuri.

Astfel, sunt efectuate lucrări pe conducta magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei.


Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează aproximativ 30 de blocuri și spitalele Matei Balș și Colentina va fi sistată vineri, până la ora 20.00.

Se intervine și la o conductă din zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi sistată încălzirea până la ora 18.00.

Lucrare este și pe Calea Șerban Vodă din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru 122 de blocuri va fi sistată tot până la ora 18.00.

De asemenea, avarie este pe strada Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde și a încălzirii pentru aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până la ora 18.00.

Editor : G.M.


Digi24.ro


Stirile.eu