Abonare la google news

Autobuze arse şi îngropate lângă Craiova. Descoperirea a fost făcută chiar de şeful Gărzii de Mediu VIDEO

„Picnic cu Garda de Mediu şi jandarmii, lângă Craiova, unde autobuzele urmează să fie dezmembrate, incinerate şi ingropate!”, a scris Octavian Berceanu pe pagina sa de Facebook.  

Şeful Gărzii Naţionale de Mediu a arătat locul unde sunt aduse şi incendiate autobuzele. La doar câţiva kilometri de Craiova, pe un câmp din localitatea Breasta.

„Suntem lângă Craiova, unde, în loc să avem o zonă de picnic, avem o zonă unde se dezmembrează şi se ard scaunele autobuzelor”, a spus Octavian Berceanu în live-ul făcut de la faţa locului. 

Citeste si:  Vlad Voiculescu: Dacă numărul cazurilor de la terapie intensivă crește la 1.500, vom lua în calcul revizuirea deciziei privind deschiderea școlilor / România testează foarte puțin 

Acesta a arătat zeci de componente ale autobuzelor care fuseseră îngropate pe câmp.

 

Un localnic a susţinut în faţa jandarmilor că s-au făcut mai multe plângeri la Primăria Breasta şi postul de poliţie din localitate, dar nimeni nu a făcut nimic. „Primăria şi Poliţia ştiau. Autobuzele  le aduc nişte costorari de la oraş”, a spus bărbatul. 

 

„Asta înseamnă activitate infracţională şi problema e că, din câte spun oamenii de aici, această activitate se face şi cu concursul tacit al autorităţilor locale, din păcate”, a concluzionat şeful Gărzii Naţionale de Mediu.

Citeste si:  Descoperirea de ultimă oră despre vaccinurile Moderna și Pfizer. Anunțul specialiștilor e clar

 

Berceanu a precizat că va lua legătura cu şeful IPJ Dolj pentru a vedea de ce poliţiştii din Breasta au permis arderea autobuzelor la câţiva paşi de o pădure.

 

 

Octavian Berceanu a declarat într-o conferinţă de presă că a primit zeci de sesizări de la locuitorii din Craiova şi din localităţile aflate în imediata apropiere. Oamenii se plâng că poluarea în zona Craiovei este din ce în ce mai mare şi autorităţile locale nu fac nimic să îndrepte situaţia. 

Citeste si:  FOTO: Deși sunt o sursă de energie verde, mormane de pale de la turbine eoliene sunt îngropate pentru că nu pot fi reciclate

 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul