17 mai 11:46 PM

Abonare la google news

AUR se extinde în Republica Moldova. Formațiunea, susținută la alegerile anticipate de Partidul Liberal

george-simion Mediafax Foto

  • Alte două partide unioniste au anunțat că se alătură AUR la alagerile anticipate
  • Este vorba despre Uniunea Salvați Basarabia și Partidul Popular Românesc
  • Partidul Liberal continuă consolidarea curentului unionist. Am decis că noi, cei din PL, să facem front comun cu cei din AUR, care au înregistrat un rezultat foarte bun la parlamentarele de peste Prut”, a spus Dorin Chirtoacă

O nouă formațiunea politică din Republica Moldova anunță că se aliază cu AUR. Este vorba despre Partidul Liberal, condus de fostul primar al Chișinăului, Dorin Chirtoacă.

Partidul Liberal continuă consolidarea curentului unionist. Am decis că noi, cei din PL, să facem front comun cu cei din AUR, care au înregistrat un rezultat foarte bun la parlamentarele de peste Prut.

Am decis să participăm pe lista AUR pentru ca împreună să spargem gheața dezbinării și să clădim unirea. Vom prezenta lista candidaților și vom pune la dispoziție toate sediile și resursele necesare pentru campania electorală”, a spus Chirtoacă, citat de tv8.md.

Alte două partide unioniste au anunțat că se alătură AUR la alagerile anticipate. Este vorba despre Uniunea Salvați Basarabia și Partidul Popular Românesc.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews