Audieri de martori în „dosarul Piatra Neamț”, la luni de zile după catastrofă

Pe data de 12.03.2021 vor avea loc audieri de martori în „dosarul Piatra Neamț”, primele de după tragedia care a avut loc la secția de terapie intensivă a Spitalului.

Primele audieri și acte de procedură facute de după data depunerii plângerilor penale

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, audierile care vor avea loc luna viitoare sunt primele de acest fel, la luni de zile după catastrofa care a avut loc la secția de terapie intensivă a Spitalului Piatra Neamț.

Citeste si:  Avocatul Flavius Radu explică modul în care s-a putut ”fenta” repartizarea aleatorie în dosarul ”Ferma Băneasa”: ”Pălărie-ntr-un picior, ghici, C4, ce-i?”

„Audieri de martori pe data de 12.03 în dosarul Piatra Neamț, la luni de zile după catastrofa care a avut loc la secția de terapie intensivă a spitalului. PICCJ deleagă structura SICE din cadrul IPJ Neamț, să audieze și să ridice înscrisuri de la o serie de societăți comerciale. Sunt primele audieri și acte de procedură facute de după data depunerii plângerilor penale. În mod rezonabil putem considera că din noiembrie și până acum, nu au fost făcute alte acte, fiindcă în calitate de reprezentanți conventionali, doar la acest moment am fost anunțați. Cauza incendiului, un mister”, spune avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si:  ”Ziua Eminescu”, Ziua Culturii Naționale. Institutul Cultural Român și proiectul video ”Essentials. Eminescu. Essential” la New York

Document al I.P.J. Neamț

„Vă facem cunoscut că prin Ordonanța nr. 201/ P/2020 din 08.02.2021, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică, a dispus efectuarea unor activități de cercetare penală prin delegare de competență de către organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Neamț.

Citeste si:  Cum scapi de problema părului gras, fără să-l speli. Secretul pe care-l știu puține femei

Astfel, la data 12.03.2021, începând cu ora 10.00 se va proceda la audierea în calitate de martori a reprezentanților unor societăți comerciale și ridicarea unor înscrisuri la sediul I.P.J. Neamț – S.I.C.E.”, se arată într-un document al I.P.J. Neamț

 

Sursa: Gandul

 6 total views