2 iunie 10:00 PM

Abonare la google news

Au dat drumul la petrecere în mijlocul străzii, dar au fost repede opriți de jandarmi

Săptămâna trecută, câțiva oameni din Botoșani s-au bucurat de vremea frumoasă de afară și de faptul că majoritatea restricțiilor au fost ridicate și au dat drumul la petrecere chiar în mijlocul străzii. Însă cheful a fost spart repede de către jandarmi.

Trei bărbați din Botoșani s-au pus pe petrecut chiar în mijlocul străzii. De la chef nu a lipsit nici băutura alcoolică. Înviorați de aburii alcoolului, cei trei nu au mai ținut cont de nimic, iar vorbitul tare și injuriile au apărut cât se poate de repede. (CITEȘTE ȘI: PETRECERE ÎN CENTRUL VECHI AL CAPITALEI DUPĂ RELAXAREA RESTRICȚIILOR)

Cheful ad-hoc organizat de cei trei i-a înfuriat pe oamenii care locuiau în apropiere, așa că nu a durat mult până când autoritățile au fost alertate de către vecinii deranjați.

În câteva momente petrecerea celor trei a fost oprită de jandarmi care s-au deplasat imediat la fața locului. Jandarmii au întrerupt distracția stradală și i-au sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.800 de lei pe cei trei petrecăreți.

(VEZI ȘI: MEGA-PETRECERE FĂRĂ MĂȘTI! MII DE TINERI S-AU ÎNGHESUIT PE RINGUL DE DANS!)

 

Sursa foto: Poliția Română

Citeste articolul pe Cancan