duminică 21 noiembrie 9:00 AM

Abonare la google news

Au apărut și primele filmări cu Shuai Peng! Toți cei care o caută pe jucătoarea dispărută au rămas mască: „E posibil așa ceva?” VIDEO

Shuai Peng (35 de ani), jucătoarea de tenis căutată de toată lumea după ce l-a acuzat de agresiune sexuală pe un înalt oficial chinez, apare în mai multe filmulețe publicate de presa de stat chineză.


Au apărut mai multe filmări care o înfățișează pe Shuai Peng în diverse ipostaze, la restaurant sau pe terenul de tenis, dar cei care o caută rămân în continuare scepitici cu privire la situația jucătoarei chineze! Milioane de persoane s-au alăturat pe Twitter mișcării de susținere a lui Shuai Peng, distribuind hashtagul #WhereIsPengShuai.

Toate înregistrările video cu Shuai Peng au fost publicate de un jurnalist apropiat regimului din China, iar fanii sunt revoltați de modul în care li se prezintă imaginile cu jucătoarea dată dispărută. Aceștia se întreabă cum e posibil ca Shuai Peng să se plimbe liberă peste tot, dar să nu comunice cu WTA.


Au apărut și primele filmări cu Shuai Penng! Sportiva dispărută apare la restaurant, dar și pe terenul de tenis

Hu Xijin, redactorul-șef „Global Times”, o ramură a „Cotidianului Poporului”, publicație oficială a regimului din China, a postat mai întâi un filmuleț cu Shuai Peng, care a ieșit să ia masa în oraș alături de antrenorul ei și de mai mulți prieteni. Pe înregistrare, antrenorul sportivei se aude spunând: „Mâine este 21 noiembrie!”.

La câteva ore distanță, același jurnalist apropiat puterii din China a publicat o înregistrare în care Shuai Peng apare zâmbind, pe terenul de tenis! Sportiva chineză ar fi fost invitată la Fila Kids Junior Tennis Challenger, un turneu dedicat juniorilor! Shuai face cu mâna zâmbește și semnează autografe pentru copii, fiind prezentată de crainic: „De două ori campioană de Grand Slam, fost lider WTA la dublu, Peng Shuai!”.

Cei care o caută pe Shuai Peng au rămas mască

Cei care o caută pe Shuai Peng nu înțeleg cum e posibil ca jucătoarea de tenis să facă toate aceste activități, dar să nu ia legătura cu WTA, în condițiile în care cazul ei a alarmat inclusiv instituțiile internaționale: „Dacă tot o lăsați să meargă oriunde dorește și să facă tot ce vrea, ce ați zice dacă ați lăsa-o să ia legătura și cu WTA. Și să o lăsați să spună cum se simte!”, i-a transmis o fană din România jurnalistului chinez care a publicat înregistrările cu Shuai Peng.

Sâmbătă, un alt jurnalist de la presa de stat chineză a publicat fotografii cu Shuai Peng, aflată într-o locuință, alături de un animal de companie, petrecând „un weekend liniștit”. Experții au pus la îndoială autenticitatea imaginilor. Shuai Peng a spus pe o rețea de socializare, în urmă cu două săptămâni, că a fost agresată sexual în urma cu trei ani de fostul vicepremier Zhang Gaoli! După ce mesajul a fost șters din mediul online, Shuai nu a mai dat niciun semn de viață.

Prosport.ro


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !