luni 1 noiembrie 12:11 AM

Abonare la google news

ATOR Banatul de Munte te invită să donezi sânge


Asociația Tinerilor Ortodocși Români (ATOR) din Banatul de Munte și Episcopia Caransebeșului, în parteneriat cu Centrul De Transfuzie Sanguină din Reșița, organizează, în perioada 2-4 noiembrie 2021, Campania de donare de sânge „Împreună dăruim viață”, notează Basilica.ro.


Acțiunea are scopul de a încuraja donarea de sânge benevolă, dar și pentru a ajuta centrul de transfuzie, care se află în criză de donatori.

Vor dona voluntarii ATOR Banatul de Munte, alături de alți invitați precum Liga Studenților UBB din Reșița, Asociația Guerilla MC Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin.

Bonurile valorice primite în urma donării vor fi folosite în cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, care va avea loc la începutul lunii decembrie.

„În acest sens, încurajăm orice persoană care e dornică, să se alăture campaniei noastre în perioada 2-4 noiembrie, sprijinind astfel donarea benevolă de sânge și contribuind la salvarea de vieți”, anunță ATOR Banatul de Munte.

„Menționăm, de asemenea, că toți voluntarii campaniei vor lua toate măsurile necesare de siguranță și igienă, astfel încât orice pericol de expunere la infecția cu Covid-19 să fie eliminat. Totodată, pe cei care doresc să doneze îi informăm cu privire la faptul că certificatul verde nu este necesar pentru a putea dona sânge”.

Pentru mai multe detalii puteți apela: 0761873954 (Nadia Popescu, coordonatorul campaniei „Împreună dăruim viață”) sau 0784983382 (George Lăpădat, coordonatorul Departamentului de Relații Externe al ATOR Banatul de Munte).

Stiripesurse.ro