Atletico Madrid – Chelsea, astăzi, de la ora 22:00, pe Arena Națională. Este cel mai scump meci care s-a jucat vreodată în România

  • Atletico Madrid – Chelsea se joacă pe Arena Națională de la ora 22:00.
  • Meciul a fost mutat de la Madrid la București din cauza pandemiei.
  • În meciurile Atletico – Chelsea, au fost 3 egaluri și 2 victorii pentru fiecare.

Fotbalul de Champions League vine și la București în această seară. Pe Arena Națională se vor înfrunta Chelsea și Atletico Madrid.

Citeste si:  Darius Olaru, îndrăgostit până peste cap! Cine este Cristina, tânăra care i-a sucit mințile „perlei” lui Gigi Becali | GALERIE FOTO

Este cel mai scump meci care s-a jucat vreodată la București pentru că sunt cele mai valoroase două echipe care s-au înfruntat vreodată pe Arena Națională. Împreună, cele două echipe valorează 1,5 miliarde de euro. Chelsea are lotul mai scump, cu 803 milioane de euro, în timp ce echipa lui Atletico e cotată la 769 de milioane. Interesant, totuși, că cei mai scump fotbaliști sunt la „Atleti”, nu la Chelsea.

Citeste si:  Rafila a explicat când va ajunge vaccinul anti-COVID în România și câte doze vom primi

Joao Felix costă 100 de milioane, Oblak 90 de milioane, în timp ce la londonezi Havertz costă 81 de milioane de euro și Timo Werner 70 de milioane.

Meciul de diseară e manșa tur din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Iar cele două echipe sunt printre cele mai puternice rămase în competiție. Chelsea are o Ligă a campionilor câștigată în 2012, două Europa League și 6 titluri de campioană în Anglia,în timp ce Atletico vine cu 3 Europa League câștigate și 10 titluri de campioană în Spania.

Citeste si:  O universitate din Marea Britanie a dezvoltat un test care poate depista COVID-19 în cinci minute

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews

 2 total views