vineri 19 noiembrie 7:16 PM

Abonare la google news

Ați văzut-o? O femeie de 47 de ani a fost dată dispărută. Autoritățile au demarat căutările

Polițiștii efectuează căutări pentru găsirea unei femei, în vârstă de 20 ani, din Bârlad. Aceasta a plecat de bună voie de acasă și nu s-a mai întors.


Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați pe 17 noiembrie, cu privire la faptul că, în data de 15 noiembrie a.c., Simona Dumbravă, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Bârlad, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a putut fi contactat până în prezent de către membrii familiei.

Semnalmentele femeii: înălțime de 1.65 metri, greutate – 60 kg, constituție atletică, părul lung blond, ochi verzi, fără semne particulare la nivelul feței.


În momentul dispariției femeia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni sport de culoare gri închis, geacă de culoare verde cu mai multe forme în diferite culori (gri, bleu și verde) și în picioare purta o pereche de pantofi sport.

De asemenea, numita Dumbravă Simona deține un autoturism marca Ford Focus, de culoare negru, cu numărul de înmatriculare VS-73-SAM, informează IPJ Vaslui.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea acesteia sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

(CITEȘTE ȘI: AȚI VĂZUT-O? O TÂNĂRĂ DE 20 DE ANI A FOST DATĂ DISPĂRUTĂ. AUTORITĂȚILE AU DEMARAT CĂUTĂRILE)

Cancan.ro


Stirile.eu