Abonare la google news

Ați văzut-o? Familia a dat-o în urmărire naţională. O adolescentă de 14 ani a dispărut

O adolescentă de 14 ani a dispărut de acasă. Familia nu mai știe nimic de ea de patru zile. Tânăra a fost dată în urmărire națională.

O femeie din Petrila a reclamat Poliţiei că fiica sa în vârstă de 14 ani, pe nume Simona Dăjic, a plecat de acasă în urmă cu patru zile şi nu a mai revenit.(CITEȘTE ȘI: AȚI VĂZUT-O? O FATĂ DE 17 ANI DIN JUDEŢUL OLT A DISPĂRUT. POLIȚIA A DEMARAT CĂUTĂRILE)

Semnalmentele tinerei: înălţime 1.65 metri, greutate de aproximativ 70 kilograme, ochii căprui, păr vopsit negru (natural fiind blondă), lung până la nivelul coatelor, forma feţei alungită, bărbia rotundă. Nu prezintă semne particulare.

La momentul plecării, minora purta următoarele accesorii de vestimentaţie: o pereche de pantaloni din stofa de culoare verde, tricou mulat pe corp de culoare negru si o pereche de adidaşi negru cu albastru marca Nike.

Eleva a fost dată în urmărire naţională. Poliţiştii le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

(VEZI ȘI:UN TÂNĂR ROMÂN A DISPĂRUT DE PE AEROPORTUL LUTON! FAMILIA ÎNCEARCĂ DISPERATĂ SĂ ÎI DEA DE URMĂ)

 

Sursa foto: IPJ Hunedoara.

Citeste articolul pe Cancan