miercuri 10 noiembrie 11:35 PM

Abonare la google news

Atenționare pentru românii care călătoresc în Danemarca: Perioada de efectuare a controalelor la frontiere a fost prelungită


Autoritățile daneze au anunțat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere, până pe 11 mai 2022, îi informează pe românii care tranzitează sau intenționează să meargă în Danemarca Ministerul Afacerilor Externe, conform Mediafax.


Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să se asigure că dețin în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei spre și dinspre Danemarca, un act de identitate valabil (pașaport sau carte de identitate națională).

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Copenhaga: +4539407177, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență, au la dispoziție şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României în Regatul Danemarcei: +4527355537.

Stiripesurse.ro