Abonare la google news

Atelier auto, în flăcări. În interior erau butelii de azot și oxigen. FOTO Atelier auto, în flăcări

S-a dat alarma în județul Prahova după ce un incendiu a izbucnit la un atelier auto. Flăcările s-au extins rapid și riscau să ajunga și la o casă din apropiere. In interiorul atelierului erau depozitate și butelii de azot oxigen.

Incendiul a izbucnit  în aceasta după-amiază la un atelier auto din Breaza, județul Prahova.  Flăcările au cuprins întreg atelierul în care se se aflau mai multe butelii de oxigen și azot. Focul violent amenința să ajungă și la o locuință.

A intervenit SMURDUL

La fața locului au fost mobilizate trei mașini de stingere și o ambulanta SMURD. În sprijinul salvatorilor a venit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgenta al localități.

La sosirea lor, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 80 mp cuprinzând și un autoturism care se afla în atelierul auto.  După o oră focul a fost lichidat, dar pagubele sunt mari.

Din fericire, pompierii au reușit să scoată la timp două butelii cu azot și două de oxigen și au evitat sa se producă o nenorocire și mai mare.

Citește și: Majorat cu aproape 100 de invitați, spart de poliție, la Năvodari. Toate persoanele legitimat au fost amendate

Citeste articolul pe Cancan