marți 18 ianuarie 4:05 PM

Abonare la google news

Atacăm toate subiectele ”tari” din fotbalul românesc, în DIRECT, la PlaySport LIVE!


La finalul acestei săptămâni redebutează Liga 1, cu un meci ”fierbinte”, FC Argeș – Dinamo, programat vineri, de la orele 20:00. De asemenea, sâmbătă avem un meci foarte interesant, între Universitatea Craiova și Rapid București, partidă ce se află încă sub semnul întrebării din cauza numărului mare de jucători olteni infectați cu Covid.


Debutează Liga 1, fără selecționer la echipa națională?

În acest timp, Federația Română de Fotbal se află sub o mare presiune, după ce președintele Răzvan Burleanu a anunțat că până la realuarea Ligii 1 vom avea selecționer la echipa națională. Practic, au mai rămas doar 3 zile. Tic-tac, tic- tac…

Negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni par că s-au încheiat definitiv după aproape 3 săptămâni din cauza faptului că antrenorul de 68 de ani a tot amânat un răspuns final în această perioadă. Astfel că, așa cum era de așteptat, oficialii Federației s-au reorientat rapid.

După refuzul lui Boloni, singurele variante rămase în picioare erau Adrian Mutu și Edi Iordănescu. Iar cel din urmă pare că a câștigat această cursă.

Edi Iordănescu, negocieri avansate cu FRF pentru a deveni noul selecționer al României

Fostul antrenor de la FCSB se află în aceste momente la sediul Federației Române de Fotbal unde își negociază viitorul contract. Cele două părți se află în discuții deja de mai multe zile și se pare că acum au ajuns foarte aproape de o înțelegere.

Edi Iordănescu a dat chiar câteva indicii în acest sens în urmă cu câteva zile. El a explicat că este dispus să treacă peste faptul că nu a fost prima variantă pentru acest post și să se prezinte la negocieri, dacă i se va cere acest lucru. Fapt ce iată că s-a întâmplat acum.

Când vine vorba de echipa națională aș putea să-mi las orgoliul în plan secund și să arăt disponibilitate pentru o discuție. Situația nu este ușoară deoarece am o ofertă concretă din străinătate”, a spus posibilul viitor selecționer potrivit digisport.ro.

Transferuri pe bani puțin, speranțe de milioane

În acest timp, fiecare echipă a încercat să se întărească, în funcție de buget. Dinamo a adus jucători liberi de contract, FCSB a preferat să privească de pe marginea campania de marcato, CFR Cluj s-a mișcat binișor, iar Univeristatea Craiova și Rapidul încă mai caută soluții. Surprizele au fost UTA, care s-a întărit bine, în tentativa de a pătrunde în playoff, acolo unde vor să ajungă și cei de la Sepsi, ajutați de talentul lui Budescu, pe care l-au semnat chiar astăzi.

Atacăm toate subiectele ”tari”, în direct, la PlaySport LIVE!

Așa cum v-am obișnuit, comentăm toate subiectele momentului cu protagoniștii fenomenului! Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu vor avea reacții de la oamenii importanți din fotbalul românesc, pe care nu îi vor menaja!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3spQ2g4.

Playsport.ro