vineri 12 noiembrie 1:31 AM

Abonare la google news

Atac frontal la Mihai Stoichiță: „Dacă dânsul a dat indicații din tribune, să vină aici și să dea el răspunsuri!”


Mirel Rădoi a declarat după remiza cu Islanda, 0-0, că așteaptă meciul cu Liechtenstein pentru a vorbi despre renunțarea la postul de selecționer. Rădoi spune că nu regretă anunțul că va pleca de pe banca echipei. Tehnicianul l-a atacat frontal pe Mihai Stoichiță.


România a remizat cu Islanda, 0-0, iar naționala și-a compromis șansele la barajul pentru Campionatul Mondial. Macedonia de Nord a câștigat la scor în Armenia și are soarta în propriile mâini. Ultima partidă o va juca acasă, cu Islanda.

Mirel Rădoi, atac frontal la Mihai Stoichiță: „Dacă dânsul a dat indicații din tribune, să vină aici și să dea el răspunsuri!”

Subiectul plecării lui Mirel Rădoi a fost reluat la conferința de presă. Mirel Rădoi a declarat că așteaptă ultimul meci. Ciprian Marica l-a somat să plece de la națională: „Dacă e bărbat, ce mai așteaptă?”

„Ca să-mi rup carnetul de antrenor, trebuie să treacă meciul cu Liechtenstein.

Am vorbit cu băieții după meci și le-am spus că imaginea pe care am văzut-o la vestiare e aceeași cu cea de după jocul cu Armenia.

Nu regret ca am anunțat acum o luna ca voi pleca. Zilele astea au fost prea relaxate poate și trebuia sa pun o presiune și mai mare pe jucători

Nu am arătat ca o echipă care trebuie să încheie campania pe locul 2. Nu am reușit mai nimic din ceea ce ne-am propus tactic. Am avut multe momente de slăbiciune.

Macedonia de Nord este o echipă care stă mai bine decât România din punct de vedere mental”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Mirel Rădoi nu l-a iertat nici pe Mihai Stoichiță. L-a propus, ironic, pe acesta ca înlocuitor al său pe banca naționalei:

„Mihai Stoichiță trebuie să vină în locul meu, dacă el țipa din tribune. Să vină el și să vă răspundă la întrebări pentru că și așa vine pe la antrenamente…. Știe ce se întâmplă”, a mai spus Mirel Rădoi.

România – Islanda 0-0. ECHIPELE DE START:

ROMÂNIA: Florin Niță – Andrei Rațiu, Vlad Chiricheș, Ionuț Nedelcearu, Alin Toșca – Alex Cicâldău, Răzvan Marin, Nicolae Stanciu – Ianis Hagi, Denis Alibec, Florin Tănase

Rezerve: Andrei Vlad, Mihai Aioani, Cristi Manea, George Pușcaș, Alexandru Maxim, Nicușor Bancu, Andrei Burcă, Dragoș Nedelcu, Adrian Rus, Dennis Man, Olimpiu Moruțan, Andrei Ivan.
Antrenor: Mirel Rădoi

ISLANDA: Olafsson – Sampsted, I. Bjarnason, Gretarsson, Skulason – Johannesson, B. Bjarnason, Thordarson – Gudmundsson, S. Gudjohnsen, Thorsteinsson

Rezerve: Runarsson, Gunarsson – Saevarsson, Thorarinsson, Thrandarson, Olafsson, Leifsson, Baldrusson, Ellertsson, Helgason, Traustason, A. Gudjohnsen
Selecționer: Arnar Vidarsson

Playsport.ro