Abonare la google news

Asemănare izbitoare între o româncă de 19 ani și Denise Pipitone

O româncă de 19 ani, care trăiește în Scalea, Cosenza, Italia, ar putea fi fetița care a dispărut din fața casei, în 2004, atunci când avea aproape patru ani.

Copila se numește Denise Pipitone și are origini românești. A început o nouă anchetă având în vedere asemănănările uluitoare între tânără și Denise Pipitone, fetița dispărută în 2004.

Polițiștii au primit un mesaj de la o coafeză din Scalea în care explică cât de mult seamănă cele două și că ar putea fi vorba despre una și aceeași persoană, conform La Repubblica.

Tânăra a fost audiată ore întregi luni, dar cercetările se desfășoară în confidențialitate maximă. Potrivit unor surse, românca nu a evitat răspunsurile la întrebările autorităților.

Conform unor zvonuri, ea a spus că are 19 ani, iar copilul dispărut ar fi trebuit să aibă 21 de ani.

Denise Pipitone a dispărut la 1 septembrie 2004 în Mazara del Vallo (Trapani) în timp ce se juca pe stradă cu verișorii ei, lângă casa bunicii și a mătușii materne din Italia. A fost văzută pentru ultima dată la ora 11.45 de către o mătușă, în timp ce se juca pe trotuar. Alarma a fost dată în aceeași zi.

Citeste articolul pe RomaniaTV