sâmbătă 11 septembrie 1:00 PM

Abonare la google news

Asaltul lui Dan Petrescu la un fundaș de la FCSB. Antrenorul campioanei îl vrea cu orice preț

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a pus ochii pe un fundaș de la FCSB. ”Bursucul” îl vrea cu orice preț pe jucătorul lui Gigi Becali.


Dan Petrescu tânjește după un fundaș de la FCSB

Gigi Becali l-a transferat pe Paulo Vinicius în perioada de mercato din această vară, iar Dan Petrescu l-a felicitat pe afacerist după mutarea făcută. După ce a revenit pe banca ardelenilor, el a recunoscut că îi pare rău că l-a pierdut pe brazilianul de 37 de ani. Ba chiar a spus că acest transferul nu s-ar fi putut realiza sub comanda lui.

Dacă eram la CFR, vă spun că Vinicius și Rondon nu plecau! Știți că am ceva pentru jucătorii cu experiență. Nici pe Itu nu am reușit să îl țin. E profilul de jucător care îmi place mie, dar avem jucători pe post.”, a spus Dan Petrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

În urma declarațiilor făcute, Dan Petrescu a încercat să îl readucă pe brazilianul Vinicius. S-a lovit însă de refuzul lui Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB nu a fost de acord cu această mutare. Latifundiarul îl consideră pe sud-american o achiziție excelentă. În orice caz, echipa roș-albastră nu are prea multe soluții bune în apărare.


Tehnicianul i-a vrut pe Vinicius și Beto

Dacă antrenorul Campioanei României tânjește după Vinicius, Edward Iordănescu nu l-a introdus în mod constant pe teren pe brazilian. El a preferat uneori să utilizeze cuplul Burcă – Ben Youssef în centrul defensivei.

Dan Petrescu a recunoscut în repetate rânduri că îi plac jucătorii în vârstă, cu experiență multă. El a confirmat criteriul acesta inclusiv atunci când l-a adus pe Juan Emmanuel Culio (38 de ani).

El poate să ne ajute nu doar ca jucător, ci și ca spirit, în vestiar. Mereu am spus că aș vrea să îmi fie antrenor secund. La cum se comportă la antrenamente… O să vedeți voi. Aleargă cel mai mult dintre toți! Nu am văzut niciodată așa ceva. Am făcut măsurători și mereu a alergat cel mai mult.”, a spus Petrescu.

Argentinianul a bifat peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”. Mijlocașul are 12 trofee cucerite alături de formația ardeleană. Pe lângă cele 5 campionate, el a cucerit 3 cupe și 4 supercupe.

Și pe portarul António Alberto Bastos Pimparel l-ar fi vrut înapoi Dan Petrescu. Din păcate însă, ”Beto” s-a retras din lumea fotbalului. Portughezul nu a mai jucat nicăieri din luna mai.

Playsport.ro


Stirile.eu