sâmbătă 11 septembrie 11:00 AM

Abonare la google news

Așa ar putea arăta Dinamo în marele derby cu FCSB: „Și eu am vrut să-l aduc!” Vești bune pentru fani: „El e cel mai bun transfer!”

Dinamo a făcut transferuri pe bandă rulantă înaintea derby-ului cu FCSB, iar Florin Prunea știe care e cel mai bun transfer al „câinilor”.


Invitat la Prosport.ro Live, Prunea crede că Itu este cea mai bună mutare făcută de Dinamo, după ce a scăpat de interdicția în privința transferurilor.

FCSB și Dinamo se întâlnesc duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, pe Arena Națională, în cadrul etapei a opta din Liga 1, după pauza competițională dedicată echipelor naționale.


Florin Prunea, laude pentru Cosmin Matei și Cătălin Itu: „Cel mai bun transfer!”

Ajuns la Dinamo de la CFR Cluj, Florin Prunea i-a lăudat pe Matei și Itu și a recunoscut pe cine a vrut să aducă în „Ștefan cel Mare”, în perioada în care era președinte.

„Cel mai bun transfer al lui Dinamo este Itu. Un jucător tânăr, pregătit, antrenat, care a confirmat. Sunt curios cum e Torje din punct de vedere fizic, a făcut pregătirea pe la Timișoara. Matei este un jucător bun, pe care și eu am vrut să-l aduc la Dinamo. Ne-am împiedicat la o clauză. Mirko nu a jucat de foarte mult timp și n-a confirmat”, a spus Florin Prunea, la Prosport.ro Live.

Sub comanda lui Dario Bonetti au ajuns în urmă în ultima perioadă nu mai puțin de opt fotbaliști, toți cu șanse mari să fie titulari: Plamen Iliev (portar), Constantin Nica, Răzvan Popa (fundași), Cosmin Matei, Cătălin Itu (împrumutat de la CFR, foto), Gabi Torje, (mijlocași), Mirko Ivanovski și Cătălin Țîră (atacanți).

Cum ar putea arăta Dinamo cu FCSB: Iliev – Sorescu, Giafer, Grigore, Filip – Itu, Răuță – Torje, Matei, Bani – Ivanovski

Prosport.ro


Stirile.eu