vineri 26 noiembrie 9:20 AM

Abonare la google news

Arsenal Londra, ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica! Gigi Becali a făcut anunțul: câţi bani vrea pentru noul star al lui FCSB


Arsenal Londra, ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica!  În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica a avut 12 apariții în acest sezon de Liga 1 în tricoul lui FCSB: a marcat patru goluri și a dat două pase de gol. A mai avut câte o apariție în Cupa României, unde a marcat două goluri, și în Conference League.


Arsenal Londra, ofertă de 7,5 milioane de euro pentru Ianis Stoica!

Gigi Becali anunță că a primit oficial din partea clubului Arsenal Londra o ofertă de 7,5 milioane de euro. PAtronul lui FCSB nu este de acord și cere 10 milioane, plus 20 de procente dintr-un eventual transfer. „Eu la ora asta am 7,5 milioane de euro pe Ianis Stoica. Da, tată (n.r. – de la Arsenal Londra)! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r. – dintr-un viitor transfer)”, a declarat Gigi Becali, potrivit as.ro.

Anamaria Prodan mai primeşte o lovitură devastatoare! Este trădarea maximă: se va ajunge la tribunal!

Gigi Becali este convins că poate lua cel puțin 50 de milioane de euro pe toți jucătorii săi, asta dacă vrea să-i dea acum, rapid. „Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cred că jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane. Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a mai spus Gigi Becali.

Romaniatv.net