vineri 3 septembrie 7:00 PM

Abonare la google news

Aroganța supremă pentru Adrian Mititelu Jr, patronul FC U. Craiova. Pe ce a cheltuit zeci de mii de euro


Adrian Mititelu Jr are multă muncă la Craiova. Alături de Adrian Mutu, fiul patronului celor de la FC U Craiova 1948 trebuie să construiască o echipă puternică. Deși de abia a promovat în Liga 1, Mititelu are un obiectiv îndrăzneț. Vrea echipa în playoff-ul Ligii 1, iar fiul său este de acord.


Cum tatăl lui este la închisoare, Mititelu Jr a devenit patronul de facto al clubului. Acesta negociază cu jucătorii sau apare pentru a da declarații la presă. Totodată, șeful din Bănie nu ezită să epateze de fiecare dată. Mititelu Jr a mai făcut o aroganță.

Ce aroganță a mai făcut Adrian Mititelu Jr. Și-a îndeplinit un moft la care majoritatea oamenilor doar visează

Fiul finanțatorului din Bănie își trăiește viața la maxim. Pe lângă faptul că este la conducerea unui club de fotbal, Mititelu Jr și-a mai îndeplinit o dorință: și-a achiziționat un ceas de firmă, la fel cum a văzut la Cosmin Olăroiu. Astfel, Mititelu arată că este un milionar veritabil: a dat 60.000 de euro pentru un model rar, de la firma Rolex.

De altfel, omul de afaceri impresionează mereu prin ținutele sale, inclusiv încălțările care apar în poza cu care s-a lăudat Mititelu junior costă o mică avere. 600 de euro a scos din buzunar patronul Craiovei, cât un salariu al unui om normal.

Adrian Mititelu Jr va trebui să scoată bani din buzunar și pentru echipă. Ce amendă a primit trupa lui Adrian Mutu

Dacă tot și-a îndeplinit acest moft, Adrian Mititelu Jr va trebui să scoată din buzunar o sumă importantă. Craiova lui Mititelu a fost sancționată cu 15.000 de lei după ce un suporter a aruncat cu pantoful în arbitrul asistent. Câțiva suporteri mai rebeli s-au distrat în timpul meciului cu Farul Constanța, aruncând cu obiectul anterior menționat în Marius Badea. După cum era de așteptat, gestul lor a fost dur sancționat. Astfel că gruparea din Bănie este nevoită acum să plătească respectiva amendă.

FC U Craiova a fost sancționată în baza articolului referitor la „neîndeplinirea sau îndeplinirea necorespunzătoare a obligaţiilor privind asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în stadion.Articolul la care reprezentanției FRF au făcut referire arată că aruncarea cu obiecte spre alți spectatori sau spre/în terenul de joc se sancționează cu penalitate sportivă între 10.000 și 60.000 de lei. Prin urmare, sancțiunea putea fi mult mai aspră.

Momentul de distracție al suporterilor i-ar fi putut costa pe olteni chiar suspendarea propriului stadion. Așa că Adrian Mititelu va plăti amenda, fără mari probleme. Mai ales după ce a arătat ce achiziție și-a făcut.

Playsport.ro