Aroganță în Parlament. Barna și-a scăpat ochelarii, iar un angajat al Camerei a fost chemat să-i ridice. VIDEO

Aroganță în Parlament. Barna și-a scăpat ochelarii, iar un angajat al Camerei a fost chemat să-i ridice. VIDEO

  • Lui Dan Barna i-au căzut ochelarii, în plenul Camerei Deputaților, dar nu s-a ridicat să-i recupereze
  • O colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru
  • Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică

Dan Barna a dat dovadă de o aroganță extremă, în plenul Camerei Deputaților: i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar un angajat a făcut asta pentru el.

Citeste si:  Deputat PNL despre procedura privind trecerea la parlament unicameral: Anca Paliu-Dragu a' lu' Cioloş vorbeşte despre trecerea la un Parlament unicameral care este specific ţărilor mici şi cu interese limitate, nicidecum unei naţiuni europene însemnate cum este România

Episodul s-a întâmplat luni în Camera Deputaților în timp ce vicepremierul urmărea, din banca rezervată Executivului, discursul președintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Cadrul surprins de Digi24 îl cuprinde și pe Dan Barna, care, așezat la stânga lui Florin Cîțu, ascultă și privește către ochelarii pe care îi ține între degete. Vicepremierul nu schițează niciun gest în momentul în care ochelarii cad în fața pupitrului.

Citeste si:  Ce schimbări ar putea aduce partidul AUR în Parlament. Marius Oprea: „Vor face un fel de show mediatic”

O colaboratoare, care stătea pe scaunul din stânga sa, a observat faptul că vicepremierului i-au căzut ochelarii, s-a întors și a făcut un semn discret către un angajat al Camerei Deputaților, sugerându-i să se apropie. Ulterior, arogant, Dan Barna i-a indicat acestuia unde îi sunt ochelarii.

Angajatul Camerei Deputaților a trecut prin spatele vicepremierului, a luat ochelarii căzuți și i-a lăsat pe pupitru, în dreptul lui Dan Barna.

Citeste si:  Drama lui Eddie Lee Howard, eliberat după ce a petrecut 26 de ani în sectorul condamnaților la moarte, fără să fie vinovat. Cum a ajuns după gratii

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews

 7 total views