sâmbătă 20 noiembrie 9:11 PM

Abonare la google news

Arădenii, mulțumiți de remiza cu Farul: „Un punct muncit și meritat! Să nu uităm pe ce teren am jucat”

UTA Arad a obținut un punct, sâmbătă, la Ovidiu, împotriva celor de la Farul, scor 0-0, într-un duel din etapa a 16-a din Liga 1.


Partida a fost una extrem de echilibrată, fără prea multe ocazii e poartă, dar cu un plus pentru Farul Constanța, care s-a aflat în câteva rânduri mai aproape de gol.

În urma acestui rezultat, UTA Arad rămâne în apropierea locurilor de play-off – pe 7, la egalitate cu Farul Constanța – locul 6, cu câte 25 de puncte.


Încă o remiză între Farul și UTA!

Laszlo Balint recunoaște că echipa sa nu a făcut un joc ofensiv foarte bun, însă este mulțumit de faptul că nu a plecat cu mâna goală de pe un teren unde se câștigă greu puncte.

Și-n tur, la Arad, cele două formații au terminat la egalitate, scor 0-0, într-o partidă la fel de echilibrată.

„Un meci echilibrat. Atât noi, cât și cei de la Farul, ne-am propus să câștigăm acest meci. Am muncit pentru acest punct. Le-am spus că avem nevoie de disponibilitate la efort pentru a obține ceva din acest meci. Cred că este un punct muncit și meritat. Noi am încercat să atacăm, dar să nu uităm pe ce teren am jucat. Farul joacă foarte bine pe teren propriu. Important este că nu plecăm cu mâna goală de aici. Am încercat, dar nu am avut consistență, chiar dacă am avut câteva ocazii în care am fost periculoși. Farul are un sistem care pune o presiune mare pe linia defensivă adversă și am avut permanent nevoie de dublaj. Rămânem cu sentimentul că am fi putut mai mult. S-a văzut și azi, și în tur, că sunt două echipe echilibrate valoric. Cei de la Farul au câteva individualități capabile să destabilizeze. Larie este un jucătr cu experiență, care știe să profite de situații, dar cred că ne-am descurcat. Am reușit să reglăm câteva aspecte și am stat ceva mai bine, mai ales pe partea de pressing avansat. Etapaă de etapă se demonstrează că este un campionat echilibrat. Noi încercăm să ne concentrăm pe următorul meci. Avem meciuri împotriva unor formații care îșid oresc accederea în play-off și trebuie să fim pregătiți. Încercăm să luăm fiecare săptămână așa cum vine și să rămânem concentrați pe fiecare meci”, a declarat Laszlo Balint, după meciul cu Farul.

Liviu Antal: „Un meci controlat de Farul!”

De aceeași părere este și experimentatul atacant, Liviu Antal, care a simțit din teren superioritatea adversarilor de la Constanța. A fost introdus în minutul 73, în locul croatului Filip Dangubic.

„Același rezultat ca în tur. Un meci controlat de Farul. A avut mai mult posesia, inițiativa, dar am muncit foarte mult și am stat foarte bine în teren. Tot timpul pregătești meciul să nu primești gol. Așa poți aduce cel puțin un punct. Nu am avut foarte multe acțiuni de atac, dar una peste alsta este important că nu am pierdut. Din partea noastră s-a muncit foarte mult. S-a alergat foarte mult, atât din spate, cât și din atac. Din păcate nu am marcat. Tot timpul se poate și mai bine și ne dorim să jucăm mai bine. Acum, trebuie să vedem și partea plină a paharului, ce am făcut bine în acest meci”, a completat și Liviu Antal.

 

Prosport.ro


Stirile.eu