sâmbătă 11 septembrie 12:00 PM

Abonare la google news

Ar fi cea mai mare lovitură pentru Marius Șumudică după plecarea de la CFR. Variantă SF pentru antrenorul român

Marius Șumudică a rămas liber de contract, după ce s-a despărțit de campioana CFR Cluj. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani ia acum în calcul o variantă cel puțin surprinzătoare. Pe ce formație a pus ochii Șumudică aflați din paragrafele următoare.


Marius Șumudică ar putea deveni selecționerul Turciei

Marius Șumudică a fost demis de la CFR Cluj luna trecută. De atunci și până acum, Șumudică nu a primit prea multe oferte. Asta, deși este unul dintre cei mai pricepuți antrenori de la noi. S-a vehiculat, de curând, că ar putea ajunge în Turcia. Pentru el nu ar fi o problemă. Ba din contră! ”Șumi” a mai antrenat în Turcia, la Gaziantep, echipă cu care a reuşit o performanţă incredibilă în sezonul recent încheiat. De asemenea, a trecut și pe la Rizespor, formație care ocupă poziția a 18-a în prima ligă din Turcia.

Numele antrenorului român ar fi apărut de data aceasta pe lista posibililor selecționeri ai naționalei Turciei. Vineri, reprezentanții Federației au transmis că s-au despărțit de Senol Gunes. Ruptura dintre cele două părți s-a produs după înfrângerea suferită în fața Olandei.


”Munca mea a fost respectată în Turcia”

Șumudică a reacționat în urma zvonurilor apărute. Fostul antrenor al CFR-ului spune că este onorat și se simte pregătit să înceapă o nouă aventură, indiferent dacă va fi vorba de naționala Turciei sau de o altă echipă.

Sunt onorat să fiu menționat în aceste discuții (n.r – referitoare la posibilitatea de a prelua naționala Turciei). Înseamnă că munca mea a fost respectată în Turcia, o țară în care mi-a plăcut să lucrez.

Senol Gunes este un mare antrenor, m-a vizitat la club când activam acolo și chiar am apreciat interacțiunea cu el. E o mare onoare să fiu printre candidații la acest post. Turcia este o mare națională în fotbal.

Trebuie să am grijă la următorul pas. Îmi doresc să repet performanțele avute cu Kayserispor și Gaziantep. Voi analiza cu atenție. Mă simt pregătit pentru o nouă provocare.”, a spus Șumudică, potrivit jurnalistului Emanuel Roșu.

În momentul de față, naționala Turciei se află pe locul 3 și mai are șanse mici să ajungă la Campionatul Mondial, dintr-o grupă în care pe poziția a doua se află reprezentativa Norvegiei.

Playsport.ro


Stirile.eu