Abonare la google news

Apel umanitar. Îi suntem aproape autoarei Andreea Lichi

Autoarea Andreea Lichi ne-a împărtășit povestea ei de viață odată cu lansarea cărții „Suflet de porțelan”, iar noi, ca cititori, i-am admirat puterea și am susținut-o în activitatea sa. Printre momentele care i-au adus suferință dar și bucurie, vin acum cele care anunță speranță, iar Andreea Lichi are nevoie de sprijinul nostru pentru a începe o etapă de recuperare ce îi poate reda mobilitatea.

Am descoperit-o pe Andreea Lichi în mai multe ocazii, atât prin interviuri cât și prin întâlniri online, iar povestea ei ne-a marcat. Implicată într-un accident rutier, care în urmă cu 7 ani a lăsat-o imobilizată într-un scaun cu rotile, autoarea cărții „Suflet de porțelan” a trecut prin clipe cumplite, însă, așa cum chiar ea scrie pe pagina sa de Facebook, „A fi puternic înseamnă inclusiv a cere ajutorul atunci când ai nevoie de el.” După lungi tratamente și ore de recuperare, încercări de a face progrese spre a putea merge din nou, Andreea s-a simțit și înfrântă. „Doar că ceva îmi spunea că ar trebui să mai încerc, să caut și alte soluții”, mai scrie ea pe pagina de Facebook.

Citeste si:  Explicații VIDEO pas cu pas: Cum te poţi programa pe platforma online pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Șansa ei vine astăzi de la Clinica de Medicină Hiperbară Livezeni, din Târgu Mureș, la care Andreea Lichi a apelat și urmează de câteva zile un program intensiv de recuperare. Dorința ei de a-și recăpăta mobilitatea pare să prindă viață, însă costurile pentru a continua terapia sunt mari – o zi de terapie depășind suma de 1200 de lei – iar familia sa nu le poate suporta singură.

Citeste si:  Ambasadorul Italiei, ucis într-un atac armat asupra unui convoi umanitar. A fost vorba de o tentativă de răpire

Îi putem fi alături Andreei, oferindu-i ajutorul nostru și donând în conturile de mai jos.

RO22BTRLRONCRT0473206001 (RON)

Lichi Andreea Alexandra

RO17RZBR0000060016740832 (EURO)

Lichi Dumitru Sebastian

Citeste articolul pe Gandul

 20 total views