Abonare la google news

Apel disperat al familiei unui bolnav de COVID din Giurgiu

Familia unui bărbat de 46 de ani din Giurgiu, bolnav de COVID-19, lansează un apel disperat către medici și autorități. Apropiații vor să primească permisiunea de a-i arăta lui Lucian că sunt alături de el, în ultimele momente.

De aproximativ două săptămâni, Lucian Andrei Alexandru, în vârstă de 46 de ani, se află internat, în stare gravă, la secția ATI – COVID a Institutului „Ana Aslan” din Capitală.

Medicii nu i-ar da foarte multe șanse de supraviețuire. Astfel că familia sa, alături de prieteni, a lansat un mesaj emoționant către cei care i-ar putea ajuta, chiar și în aceste ultime clipe de viață ale tânărului de 46 de ani din comuna giurgiuveană Slobozia, să îi spună lui Lucian că toți cei dragi lui se gândesc la el. Fie și prin intermediul unui telefon.

Lucian este internat la Ana Aslan, în stare gravă

„Măcar să îi putem spune că ne gândim la el”

„Cer sprijinul omenesc al tuturor celor care văd acest mesaj! Avem un prieten în vârstă de 46 de ani dus de două săptămâni la Ana Aslan, zona Covid. E la ATI.

Nu mai putem comunica cu el, nimeni din familie sau din cei apropiați nu îi poate face o vizită. Nu vrem ca acest suflet să treacă pe lumea cealaltă fără ca măcar să îi putem spune că ne gândim la el, ne rugăm pentru el și îi suntem aproape! (VEZI AICI: MĂRTURIILE ȘOCANTE ALE UNUI ROMÂN INFECTAT CU CORONAVIRUS)

Rugămintea noastră, în genunchi, față de oricine ne poate ajuta, este ca, și în comă dacă se află, cineva din personalul de acolo să îi pună un telefon la ureche și să ne dea voie să îi putem spune că ne gândim la el, să nu treacă singur pe lumea cealaltă! Vă mulțumesc pentru ajutor!”, sună mesajul disperat al familiei, către cei care ar putea-o ajuta.

Lucian Andrei Alexandru este, de mai bine de 20 de ani, angajat al Primăriei Comunei Slobozia, în funcția de referent asistență socială. (NU RATA: TULBURĂTOR! PACIENȚII BOLNAVI DE CORONAVIRUS DE LA ATI ÎȘI IAU RĂMAS BUN DE LA FAMILIE PRIN APEL VIDEO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citeste articolul pe Cancan