miercuri 24 noiembrie 2:58 PM

Abonare la google news

Anunț oficial. Răzvan Lucescu a lămurit subiectul preluării echipei naționale. Ce a spus antrenorul lui PAOK


Răzvan Lucescu a susținut conferința de presă premergătoare meciului pe care PAOK Salonic îl va juca joi în deplasare cu Slovan Bratislava în Conference League. Cum era de așteptat, jurnaliștii prezenți au fost interesați mai întâi de toate de subiectul preluării echipei naționale de către antrenorul echipei din Grecia.


Răzvan Lucescu a declarat că nu este interesat să preia echipa națională a României

Acesta a lămurit că întâlnirea pe care a avut-o cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, anunțată în exclusivitate de Playsport.ro, a fost doar una amicală. Lucescu Jr. a fost extrem de ferm cu privire la decizia sa, aceea de a rămâne la PAOK Salonic.

Nu îmi place să vorbesc despre timpul meu liber, despre cinele pe care le iau cu diverși oameni. Nu este nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK, am contract pe 3 ani și vreau să rămân aici. Nu știu cine a spus asta, ce persoană bolnavă a făcut acea poză. Dar din partea mea nu este niciun fel de interes.

Pentru a concluziona, este o altă ocazie când m-am întâlnit cu președintele Federației, cu care mă cunosc. Este o altă ocazie, vreau să subliniez asta. Dar nu înseamnă nimic. Nu am nimic de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK și voi fi antrenorul lui PAOK”, a spus Răzvan Lucescu la conferința de presă.

Acest subiect a fost comentat și de tatăl lui Răzvan Lucescu, Mircea, de asemenea în exclusivitate pentru Playsport.ro. Dar și de apropiați ai antrenorului „vulturilor” din Salonic.

Antrenorul lui PAOK a anunțat și revenirea lui Mitriță în circuitul echipei

Legat de meciul de la Bratislava, Răzvan a explicat că este un meci extrem de important, în care echipa sa va juca sub o anumită presiune, dată fiind situația din grupă. El chiar a comparat acest meci din punctul de vedere al tensiunii cu dubla cu croații de la Rijeka, jucat în vară în turul 2 preliminar al Europa League.

Este o finală, putem spune asta. Chiar dacă mai e un meci de jucat, care trebuie câștigat. În acest punct al grupei putem spune că există o tensiune, cum a fost și cu Rijeka, presiune, dar sunt echipe diferite și, de asemenea, modul de a pregăti meciul este diferit. Mă refer la aspectele tactice”, a mai spus antrenorul lui PAOK.

De asemenea, Lucescu Jr. le-a dat o veste bună, deopotrivă fanilor echipei din Grecia și celor ai naționalei României. El a anunțat că Alex Mitriță a început deja să se pregătească alături de colegii lui după accidentarea suferită recent și face parte din lotul pentru meciul cu Slovan Bratislava.

Alex este la al doilea antrenament cu echipa, astfel că va face parte din lotul pentru acest meci”, a anunțat antrenorul român.

Playsport.ro