Abonare la google news

Antrenorul Nicolo Napoli, așteptat în această seară la Iași! „Am înțeles că a plecat cu scandal din Moldova, a avut ceva probleme cu Poliția” | EXCLUSIV ProSport LIVE

Ciprian Paraschiv, președintele celor de la Poli Iași, a fost invitatul emisiunii ProSport LIVE și a vorbit despre revenirea antrenorului italian Nicolo Napoli la Iași .

Andrei Cristea nu va mai antrena echipa CS Politehnica Iaşi, însă el va rămâne jucător în cadrul lotului, potrivit unei decizii a Consiliului Director al clubului, care a fost luată săptămâna trecută în prezenţa primarului Mihai Chirica.

S-a mai decis demiterea lui Anton Heleşteanu din funcţia de şef al departamentului de scouting al clubului, în timp ce preşedintele clubului Ciprian Paraschiv a fost sancţionat cu tăierea salariului cu 10 la sută timp de trei luni.

Citeste si:  Un african cu numele Adolf Hitler a câștigat alegerile regionale în Namibia. Cum a ajuns să poarte acest nume

Antrenorul Nicolo Napoli, așteptat în această seară la Iași „Am înțeles că a plecat cu scandal din Moldova, a avut ceva probleme cu Poliția” 

„Nicolo Napoli e așteptat la Iași. Eu am avut o altă opțiune, dar nu mai contează. Dacă vine, va trebui să îl ajutăm să-și facă treaba să ne îndeplinim obiectivul.

Indiferent ce se întâmplă, Iașiul trebuie să rămână pe prima scenă a fotbalului românesc. Este, totuși, al doilea oraș al țării.

Am înțeles că a plecat cu un oarecare scandal de aici, cu Poliția de aici, dar asta nu mai contează. Cunoaște Iașiul, a stat doi ani aici, e adevărat că atunci era un buget stabil. Niciodată să nu spui niciodată!

E de apreciat Napoli că și-a asumat acest proiect. Nu orice antrenor vine la formația de pe ultimul loc.

Nu înțeleg de ce primarul nu are încredere în mine. El trebie să răspundă de ce are mai multă încredere în Consiliul Director”, a recunoscut Ciprian Paraschiv.

Citeste si:  Ambasadorii Uniunii Europene resping atacurile Partidului Socialiștilor şi ale lui Ilan Şor la adresa reprezentantului UE în Republica Moldova, Peter Michalko

Nicolo Napoli, 59 ani, se întoarce la echipa din Iași, acolo unde a mai stat pe banca tehnică în intervalul 2014 – 2016.

Italianul îi ia locul lui Andrei Cristea, cel care pregătea formația de scurt timp, după despărțirea trupei din Copou de Daniel Pancu.

Formaţia moldoveană ocupă locul 16, ultimul, în clasament, cu 16 puncte în 24 de meciuri.

Citeste si:  Chelsea Londra l-a concediat pe antrenorul Frank Lampard

Citeste articolul pe ProSport

 39 total views