Abonare la google news

Antonio Conte vrea jucătorul remarcat de Mircea Lucescu!

Antonio Conte vrea jucătorul remarcat de Mircea Lucescu! Antrenorul italian se pregătește să revină repede în fotbal. De abia a părăsit pe Inter și este gata de o nouă provocare. Presa din Anglia îl dă aproape sigur viitorul antrenor de la Tottenham.

Cele două părți sunt prinse în negocieri, iar un acord este așteptat să fie anunțat în curând. Pe lângă detaliile financiare, Conte este foarte interesat de cum va arăta lotul celor de la Tottenham. Tehnicianul a conturat deja o listă cu potențiale achiziții și numele unui fotbalist de la Juventus este primul pe listă.

Antonio Conte vrea jucătorul remarcat de Mircea Lucescu! Ar putea fi primul transfer de răsunet pe care italianul îl va face la Tottenham

La 23 de ani, Merih Demiral este un fundaș la mare căutare în Europa. Asta chiar dacă turcul a avut parte de un sezon plin de accidentări și a prins doar câteva meciuri, la Juventus. Colegul lui Radu Drăgușin poate să caute o nouă provocare îna ceastă vară. Mai ales dacă Antonio Conte va ajunge antrenor la Tottenham.

Merih Demiral (stânga, alături de Cristiano Ronaldo) nu s-a impus la Juventus

Defensiva a fost călcâiul lui Ahile inclusiv în mandatul lui Mourinho, de aceea, șefii clubului caută întăriri. Iar Conte este un admirator vechi al lui Demiral. Mircea Lucescu l-a dat de gol pe italian, care îl dorea pe fundaș pe vremea când antrena Inter. Din păcate pentru Conte, jucătorul a fost mai tentat de Juventus și a ajuns la Torino. Dar acum lucrurile s-au schimbat. Chiellini, Bonucci și De Ligt sunt înaintea lui în topul preferințelor.

În plus și Drăgușin va avea mai multe șanse să impresioneze în acest sezon, așa că Demiral poate fi convins să meargă în Premier League.

Conte vrea să schimbe total lucrurile la Tottenham. Kane va rămâne pe loc

Cunoscut pentru faptul că este un antrenor pretențios, Conte pune condiții clare pentru a semna cu Tottenham. Italianul a plecat de la Inter, cu care luase titlul, tocmai pentru că nu avea garanții că echipa va progresa.

Conte nu vine la Tottenham dacă nu va fi sigur că se poate bate cu City, Chelsea sau Liverpool. De aceea, păstrarea lui Harry Kane este obligatorie. În plus, italianul va cere transferuri serioase, pentru că echipa are nevoie de o reconstrucție masivă. Rămâne de văzut dacă londonezii vor găsi resursele necesare, fără a renunța la vedetele Kane sau Son.

Conte simte că are de luat o revanșă de luat în Anglia, după despărțirea de Chelsea. Iar Tottenham ar da o lovitură importantă, cu antrenorulc are a cucerit 5 titluri la ultimele 3 echipe antrenate.

Citeste articolul pe PlaySport