miercuri 7 iulie 7:27 PM

Abonare la google news

Antoine Griezmann vrea să rămână la FC Barcelona, dar rămâne deschis oricărei propuneri


Fotbalistul francez Antoine Griezmann vrea să rămână la FC Barcelona, dar rămâne deschis oricărei propuneri pe care i-ar face-o clubul, ce trebuie să-şi reducă substanţial masa salarială pentru a încheia operaţiunea Lionel Messi, scrie presa spaniolă, citată de site-ul eurosport.fr.


Venit în 2019 de la Atletico Madrid, Griezmann are contract până în iunie 2024 cu gruparea catalană, unde a avut evoluţii sub aşteptări. El Mundo Deportivo a indicat că atacantul ar vrea să continue la Barca, care a adus în această vară doi jucători cu profil ofensiv, Sergio Aguero şi Memphis Depay. Cotidianul precizează că jucătorul francez nu exclude nicio opţiune şi va analiza orice propunere a clubului, de la despărţirea de Barca până la reducerea salariului, potrivit agerpres.ro.

După eliminarea Franţei în optimile de finală ale EURO 2020, Griezmann a plecat în vacanţă şi este aşteptat să se întoarcă la Barcelona pe 20 iulie. El Mundo Deportivo aminteşte că Barca l-a contactat pe jucător pentru a-i aminti că „va conta pe el la reluarea antrenamentelor”.

Barca încearcă să reducă masa salarială pentru a putea finaliza operaţiunea Lionel Messi, al cărui contract a expirat pe 30 iunie. Potrivit ziarului Sport, conducerea grupării catalane ia în calcul despărţirea de Griezmann pentru a face rost de bani.

Miercuri, El Mundo Deportivo a indicat că Pep Guardiola ar putea activa pista Antoine Griezmann dacă Manchester City nu va reuşi să finalizeze dosarul Harry Kane.

După cum s-a anunţat, producătorul japonez de jocuri video Konami a decis, miercuri, să rupă contractul de ambasador cu Griezmann, ca urmare a publicării unei înregistrări video în care fotbalistul şi colegul său Ousmane Dembele iau în derâdere fizicul şi limba angajaţilor unui hotel din Japonia, în 2019.

Stiripesurse.ro