1 aprilie 9:13 PM

Abonare la google news

Anti-restricții, ziua 5. Protestatarii din București merg în marș ascultând „Imnul Golanilor” și strigă „Vrem dreptate, vrem libertate!”. VIDEO

  • Ziua a cincea de proteste a început în România.
  • Bucureștenii merg în marș strigând „Vrem dreptate, vrem libertate!”, în timp ce ascultă „Imnul Golanilor”.
  • Manifestanții de la Constanța anunță că sâmbătă va avea loc unul dintre cele mai mari proteste din oraș.
  • Patru zile de proteste s-au derulat în țară, iar mesajele pentru guvernanți au fost diverse. „Demisia” și „Jos masca” sunt doar două dintre ele.

20:20 București: Protestatarii merg în marș strigând „Vrem libertate, vrem dreptate!” și sunt acompaniați de o boxă din care răsună „Imnul Golanilor”

Bucureștenii merg în marș și strigă „Vrem libertate, vrem dreptate!”, iar dintr-o boxă răsună „Imnul Golanilor” al lui Cristian Pațurcă.

19:33 Protestul de la Constanța s-a încheiat. Manifestanții se întorc sâmbătă pentru „unul dintre cele mai mari proteste din oraș”

Manifestanții din Constanța au încheiat protestul față de restricții. Protestatarii au spus că se întorc cu forțe proaspete în cursul zilei de sâmbătă, 3 aprilie 2021.

18:34 Constanța: Protestul a început în Constanța. Manifestanții se plimbă pe o trecere de pietoni strigând „Libertate”

Manifestanții de la Constanța anunță că sâmbătă va avea loc unul dintre cele mai mari proteste din oraș.

La Constanța a început protestul față de restricțiile impuse de guvernanți. Oamenii se plimbă pe trecerea de pietoni, unii au drapelul României în mână și strigă „Libertate”.

Protestatarii spun că nu vor să blocheze circulația, ci doar așteaptă un reprezentant al Guvernului cu care să poarte o discuție.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews