Abonare la google news

Anghel Iordănescu și-a ales favorita în derby-ul Rapid

Rapid și FCSB se duelează în etapa a 5-a din Liga 1, azi, ora 21.30, după o pauză de 6 ani, iar Anghel Iordănescu și-a ales favorita la marele meci de pe Arena Națională.

Rapid și FCSB se întâlnesc după o pauză de 6 ani, dar oamenii din fotbalul românesc se așteaptă la un meci spectaculos pe Arena Națională.

Formația din Giulești va fi gazdă pe Arena Națională, iar aproximativ 40.000 de spectatori vor merge pe cel mai mare stadion din România la derby-ul din etapa a 5-a, dintre care în jur de 8.000 îi vor susține pe elevii lui Dinu Todoran.

Anghel Iordănescu și-a ales favorita în derby-ul Rapid – FCSB

Anghel Iordănescu a vorbit despre derby-ul etapei a 5-a din Liga 1 dintre Rapid și FCSB, iar fostul selecționer al echipei naționale a României este de părere că formația patronată de Gigi Becali este favorită, toate acestea deoarece este mai valoroasă.

„Cred că Rapidul va fi împinsă de la spate de suporteri, dar până la urmă echipa mai valor, a declarat Anghel Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale a României, citat de Digisport.ro. 

Cine arbitrează derby-ul Rapid – FCSB

Partida dintre Rapid și FCSB va fi arbitrată de Marian Barbu, un „central” în vârstă de 33 de ani din Făgăraș. Acesta va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu (București) și Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe), în timp ce al patrulea arbitru a fost desemnat Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), iar Aron Huzu (Sibiu) a fost ales pentru a fi observator.

FCSB, favorită la casele de pariuri

Deși Rapid trece printr-o perioadă excelentă în Liga 1, casele de pariuri o văd favorită pe formația pregătită de Dinu Todoran. Gruparea din Giulești are cota 4,45 pentru o victorie pe „Arena Națională”, în timp ce vicecampioana României are 1.96.

  • Partida Rapid – FCSB se joacă azi, ora 21.30, în etapa a 5-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, pe Arena Națională, iar derby-ul va fi transmis de Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe www.prosport.ro.

Citeste articolul pe ProSport