vineri 3 septembrie 9:06 PM

Abonare la google news

Angelina Jolie „s-a temut pentru copiii ei” în timpul căsătoriei cu Brad Pitt


  • Angelia Jolie s-a temut pentru siguranța copiilor săi în timpul căsătoriei cu Brad Pitt.
  • Actrița a criticat guvernul american pentru că nu face mai mult pentru a proteja drepturile minorilor.
  • Actrița a declarat că divorțul și bătălia pentru custodie au fost „îngrozitoare”.

Angelina Jolie a declarat, într-un interviu acordat pentru The Guardian, că s-a temut pentru siguranța copiilor săi în timpul căsătoriei cu Brad Pitt și a criticat guvernul american pentru că nu face mai mult pentru a proteja drepturile minorilor.


Actrița și activista a afirmat că experiențele trăite în relația cu Brad Pitt au făcut-o să realizeze importanța drepturilor copiilor, pe care le susține cu o nouă carte, Know Your Rights.

Când a fost întrebată ce s-a întâmplat care a făcut-o să se teamă pentru drepturile copiilor ei, Jolie a spus că se află încă în propria situație juridică despre care „nu poate vorbi”, dar a confirmat, dând din cap, că făcea aluzie la divorțul ei și la acuzațiile de abuz domestic pe care le-a făcut împotriva lui Brad Pitt.

Jolie a recunoscut că se teme pentru siguranța copiilor ei

Când a fost presată să spună dacă se teme sau nu pentru siguranța copiilor ei, ea a răspuns: „Da, pentru familia mea. Întreaga mea familie”.

Jolie a criticat SUA pentru că este singura țară care nu a ratificat pe deplin Convenția Națiunilor Unite privind drepturile copilului (UNCRC), pe care administrațiile succesive nu au reușit să o trimită la Senat.

Actrița a declarat că divorțul și bătălia pentru custodie, în care a susținut că Brad Pitt a fost „abuziv verbal și fizic” cu fiul lor adoptiv Maddox în timp ce se afla în avionul lor privat, au fost „îngrozitoare”.

„Nu începe cu încălcarea (n.r. – incidentul din avion). Este mult mai complicat decât atât”, a spus ea, adăugând că lipsa ratificării UNCRC a avut un mare impact asupra bătăliei sale cu fostul soț, spunând, de exemplu, că lui Maddox i-a fost „refuzată mărturia în instanță”.

Jolie a spus că nu a luat decizia de a divorța de Pitt cu ușurință. „A fost nevoie de multe pentru a ajunge în poziția în care am simțit că trebuie să mă separ de tatăl copiilor mei”, a adăugat ea.

Brad Pitt a recunoscut că a fost violent cu Maddox

Pitt a recunoscut că are o problemă cu alcoolul și că a țipat la unul dintre copiii săi, dar a negat întotdeauna că ar fi abuzat fizic de aceștia. FBI-ul l-a absolvit de acuzații în legătură cu incidentul din avion. Avocații săi au refuzat să comenteze atunci când au fost invitați să o facă de jurnaliștii de la The Guardian.

Când a fost întrebată ce a scos din ea în ultimii cinci ani, Jolie a răspuns: „Nu am avut timp să mă gândesc la asta: „Adică, într-un fel, a fost ultimul deceniu. Sunt multe lucruri pe care nu le pot spune”.

Jolie a spus că a fost traumatizată și „distrusă” de experiențele sale recente și că a vrut ca familia ei să meargă mai departe, „noi toți, inclusiv tatăl lor”. Vreau să ne vindecăm și să fim pașnici. Vom fi întotdeauna o familie”.

„Cum sunt eu? Îmi dau seama că, uneori, poți supraviețui unor lucruri, dar nu știi cum să simți și să trăiești în același mod. Așa că este vorba mai mult de a fi deschis. Încerc cu adevărat să fiu din nou deschisă ca ființă umană”, a adăugat ea.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro