Abonare la google news

Andrei Miron, probleme după ce a fost călcat de Butean! Fundașul avea două găuri în palmă și a fost cusut

Andrei Miron a avut mari probleme după ce a fost călcat pe mână de Mihai Butean în timpul meciului FCSB – Gaz Metan, scor 1-0, din etapa 26 din Liga 1.

Fundașul central transferat de la FC Botoșani a fost la un pas de o accidentare gravă în minutul 24 al meciului FCSB – Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, atunci când a căzut în urma unui contact cu Mihai Butean, iar cel din urmă l-a călcat, involuntar, pe palmă.

Andrei Miron a avut nevoie de îngrijiri medicale chiar pe teren, iar oamenii din staff-ul medical al FCSB-ului au încercat să îi oprească sângerarea, iar fotbalistul a continuat să joace cu Gaz Metan Mediaș bandajat la mână.

Andrei Miron, probleme după ce a fost călcat de Butean

Problemele pentru fundașul cumpărat de la FC Botoșani nu s-au oprit acolo. Conform Fanatik, Andrei Miron a fost cusut luni, după ce intrarea lui Mihai Butean i-a lăsat două găuri mari în palmă.

Astfel, fotbalistul FCSB-ului este apt pentru meciul pe care FCSB îl va juca pe terenul celor de la UTA Arad, sâmbătă, 13 martie, de la ora 20.00, în etapa 27 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021.  În aceste condiții, Toni Petrea se va putea baza pe serviciile apărătorului central, chiar dacă îi mai are la dispoziție și pe Iulian Cristea și Denis Haruț.

„Am fost călcat pe mână la un corner. Am căzut, iar Butean m-a tăiat cu gheata. Se întâmplă, e fotbal, mergem mai departe”, a spus Andrei Miron la finalul meciului FCSB – Gaz Metan Mediaş 1-0.

Cotat de site-urile de specialitate la 1.100.000 de euro, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a ajuns la FCSB pe 17 februarie 2020 și mai are contract cu gruparea roș-albastră până pe 30 iunie 2024. Andrei Miron a jucat în 25 de meciuri pentru fosta vicecampioană în sezonul 2020 – 2021 și a dat două pase decisive.

  • 5 selecții la echipa națională a României U21 are Andrie Miron

Citeste articolul pe ProSport