Andrei Cristea, supărat după ce meciul Viitorul – Poli Iași a fost amânat: „Observatorul a spus că trebuie să se joace!”

Andrei Cristea (36 de ani), antrenorul echipei Poli Iași, s-a arătat dezamăgit și supărat după ce meciul cu FC Viitorul, din cadrul etapei cu numărul 24 a Ligii 1, a fost amânat din cauza condițiilor meteorologice.

Partida a fost programată, inițial, luni, însă ceața a dus la întreruperea în minutul 68 și amânarea pentru a doua zi, de la ora 16:00. După ce au așteptat din nou o oră, cele două echipe și brigada de arbitri au pătruns pe teren, iar arbitrul a decis amânarea partidei pentru o dată ulterioară.

Meciul dintre FC Viitorul și Poli Iași se va relua din primul minut, la o dată stabilită de către Liga Profesionistă de Fotbal.

Citeste si:  Ilie Poenaru, furios după egalul cu Viitorul: „Am luat un gol de tot râsul, dar dă-ne tată penalty!”

Andrei Cristea, supărat după ce meciul Viitorul – Poli Iași a fost amânat

Andrei Cristea a dezvăluit că observatorul partidei ar fi spus că partida se poate disputa, însă arbitrul Andrei Chivulete a decis contrariul.

„Din păcate, e un mare dezavantaj pentru noi, am stat patru zile, am făcut o deplasare foarte lungă, am consumat foarte multă energie mentală, am încercat să rămânem concentrați, dar din păcate, nu se poate juca. E o decizie bizară pentru mine. Consider că e o vreme pe care am mai întâlnit-o de foarte multe ori în cariera mea și ar fi trebuit să se joace.

 Îl respect pe Andrei Chivulete, e unul din primii trei arbitri din țară, dar a luat o decizie ciudată, în condițiile în care observatorul meciului a zis că meciul trebuie să se joace.

E un consum mental destul de ridicat, fiindcă ai incertitudine. Jucătorii se concentrează, ies la încălzire, apoi ies din ritm, nu sunt momente ușoare. Pentru mine, partida ar fi trebuit să se joace. Cel mai important e că echipa e în progres, e mult mai compactă, îmi doresc ca ceea ce am făcut ca jucător să se oglindească în această echipă. Am încrede că vom ajunge acolo unde am fost în urmă cu câțiva ani

Meciurile astea cu Viitorul au fost un non-sens, așa: ba a căzut nocturna, ba nu ne lasă să jucăm că e ceață, avem 1-0 și un arbitrul căruia nu vreau să-i dau numele, ne face să repetăm un penalty. Nu știu, evenimente ciudate contra acestei echipe”, a spus Andrei Cristea, la Digi Sport.

Citeste si:  Liga 1: Golurile aduc profitul la Ovidiu » Viitorul – FC Botoșani se pariază și la cota 1.90!

Sursa: ProSport

 4 total views