Abonare la google news

Andrei Chindriș, ofertă clară de la o echipă din play-off: „Știu prețul! Luăm în calcul transferul lui”

Cornel Șfaițer, manager general la Sepsi Sfântu Gheorghe, a dezvăluit faptul că formația covăsneană plănuiește să înainteze o ofertă celor de la FC Botoșani pentru transferul lui Andrei Chindriș.

Andrei Chindriș (22 de ani) a fost transferat de FC Botoșani, liber de contract, la începutul lui 2017, de la Universitatea Cluj. Tânărul fundaș mai are contract până în 2022 cu formația botoșăneană.

Sepsi se află pe locul 4 din play-off, cu 30 de puncte.

Citeste si:  Coronavirus România, 20 aprilie 2021. Câte cazuri SARS-CoV-2, s-au înregistrat în ultimele 24 de ore

Andrei Chindriș, ofertă clară din partea lui Sepsi

Cornel Șfaițer susține că Sepsi este pregătită să-l transfere pe Andrei Chindriș, însă la un preț corect. Acesta consideră faptul că tânărul fotbalist nu valorează peste 500.000 de euro, așa cum s-a vehiculat în urmă cu aproximativ un an.

„Sunt câțiva jucători interesanți. S-a vehiculat mult transferul lui Chindriș. Consider că a fost supraevaluat. Dar e un jucător foarte interesant. Sincer, mi-l doresc. Nici vorbă de prețul vehiculat acum câteva luni. 

Ați văzut că nici domnul Becali nu a plătit acel preț. La EURO nu a jucat, nu a câștigat niciun trofeu. Din păcate nu mai e nici în regula U21 de la anul. Ok, e un jucător bun, mie îmi place. În condițiile în care nu va pleca în altă parte, luăm în calcul transferul lui. Noi, cei de la Sepsi, ne gândim să facem o ofertă la un preț corect, rezonabil. Nu supraevaluat. Știu prețul lui”, a declarat Cornel Șfaițer, pentru GSP.

Citeste si:  Cașcavalul de Săveni, inclus printre produsele cu indicație geografică protejată în UE

1 milion de euro este cota lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com

2 goluri a marcat Andrei Chindriș în 34 de partide bifate pentru FC Botoșani, în acest sezon

Citeste articolul pe ProSport