Abonare la google news

Andrei Burcă, interviu special de Crăciun! Ce făcea cu banii câștigați din colindat: „Pentru noi era foarte mult!” | VIDEO

Andrei Burcă, fundașul central în vârstă de 27 de ani al lui CFR Cluj, a oferit un interviu special cu ocazia Crăciunului și a povestit ce înseamnă această sărbătoare pentru el.

Campion cu CFR Cluj în sezonul trecut, Andrei Burcă abia aștepta să vină vacanța de Crăciun pentru a-și vizita familia aflată la Bacău.

Acesta a mai vorbit despre cadourile care îl făceau fericit, dar și despre mersul la colindat și ce făcea cu banii câștigați.

Andrei Burcă, interviu special de Crăciun

„Crăciunul e cea mai frumoasă sărbătoare din an și cea mai importantă pentru mine, pentru că am prilejul să petrec alături cu familia, ținând cont că eu stau foarte mult timp plecat de acasă și e singura perioadă în care pot să îmi văd părinții și familia.

Cred că toate cadourile au fost frumoase, dar atât timp cât îmi ofereai o minge de fotbal sau ceva să implice fotbalul eram cel mai bucuros.

Crescând în cartier, ne strângeam 2-3 băieți și mergeam din scară în scară, încercam să producem cât mai mulți bani în perioada aia, să ne bucurăm și noi, să putem să ne luăm una alta. Nu știu câți bani strângeam, vreo 100 de lei, să zic în banii noștri de acum, ceea ce pentru noi era ceva foarte mult. Îi cheltuiam pe dulciuri și pe prostii”, a spus Andrei Burcă, pentru pagina de Facebook a clubului CFR Cluj.

„Îmi doresc să fiu sănătos și eu și familia mea și toată lumea să fie sănătoasă și să aibă parte de bucurii. Cred că asta e cel mai important. Să mă revăd bine cu familia și toată lumea să treacă peste această perioadă dificilă” – Andrei Burcă

VIDEO: Andrei Burcă, interviu special de Crăciun

  • 12 meciuri a bifat Andrei Burcă pentru CFR Cluj, în actuala ediție a Ligii 1.
  • 21 de meciuri a jucat Andrei Burcă pentru CFR Cluj, în sezonul trecut, reușind să înscrie și două goluri.
  • 4 meciuri a bifat Andrei Burcă în tricoul echipei naționale, în preliminariile pentru EURO și în Liga Națiunilor.
  • 2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
  • SC Bacău, FC Botoșani și CFR Cluj sunt echipele la care a fost legitimat Andrei Burcă în cariera de fotbalist.

Sursa: Prosport