Abonare la google news

Andrei Burcă a dezvăluit de ce a ales-o pe CFR Cluj, deși era în discuții cu FCSB: „Mi-am dorit foarte mult să vin aici”

Andrei Burcă, fundașul central în vârstă de 27 de ani al lui CFR Cluj, a dezvăluit că a fost la un pas de a semna cu FCSB, însă a ales să meargă în Gruia.

Campion cu CFR Cluj în sezonul trecut, Andrei Burcă a explicat de ce a făcut această alegere și ce a contat cel mai mult în această decizie.

Transferat de la FC Botoșani în vara anului 2019, Andrei Burcă nu doar că a devenit campion al României odată cu mutarea la CFR Cluj, dar a și debutat la echipa națională și a strâns patru meciuri în tricoul primei reprezentative, sub comanda lui Mirel Rădoi.

Andrei Burcă a dezvăluit de ce a ales-o pe CFR Cluj și nu pe FCSB

De asemenea, a devenit un jucător indispensabil în apărarea lui CFR Cluj. Acesta a dezvăluit că a ales să meargă în Gruia pentru a evolua în cupele europene și pentru a se bate la campionat. Totodată, își dorea să lucreze cu Dan Petrescu și l-a atras și vestiarul ardelenilor.

„Au fost discuţii cu FCSB, dar mi-am dorit foarte mult să vin la CFR pentru că era echipa campioană și aș fi jucat în preliminariile Champions League. La CFR era un vestiar matur şi voiam să lucrez cu Dan Petrescu, un antrenor matur, şi să fur meserie de la dânsul”, a spus Andrei Burcă, la Look Sport.

  • 12 meciuri a bifat Andrei Burcă pentru CFR Cluj, în actuala ediție a Ligii 1.
  • 21 de meciuri a jucat Andrei Burcă pentru CFR Cluj, în sezonul trecut, reușind să înscrie și două goluri.
  • 4 meciuri a bifat Andrei Burcă în tricoul echipei naționale, în preliminariile pentru EURO și în Liga Națiunilor.
  • 2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Burcă, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
  • SC Bacău, FC Botoșani și CFR Cluj sunt echipele la care a fost legitimat Andrei Burcă în cariera de fotbalist.

Sursa: Prosport