luni 1 noiembrie 12:22 AM

Abonare la google news

Andreea Prisăcariu e în conflict cu fanii după apariția sa de la Transylvania Open. „Sunt urâtă de românii mei”


Andreea Prisăcariu, locul 255 WTA, a debutat în circuit la Transylvania Open. Jucătoarea de 21 de ani a devenit cunoscută la nivel internațional la turneul organizat la Cluj-Napoca.


Deranjată de comentariile oamenilor

Ea a devenit cunoscută și pe rețelele de socializare. În social media, la scurt timp după ce și-a deschis un cont de Twitter, ea a adunat nu mai puțin de 20.000 de urmăritori. La acest capitol, românca stă mai bine decât Barbora Krejcikova, campioana de la Roland Garros, din 2021. Popularitatea acesteia i-au adus și lucruri mai puțin plăcute. De aici, trebuie menționate comentariile negative la adresa ei.

Ea se consideră jignită de comentariile pe care românii le-au postat pe social media la adresa ei. Jucătoarea consideră că este urâtă pentru modul în care arată.

Sunt urâtă de românii mei doar pentru felul în care arăt. Nu știam că body shamingul (nr.r. – ură față de o persoană pentru modul în care aceasta arată) încă se practică în 2021. Pentru toate reginele de aici care suferă din cauza acestor persoane, nu îi băgați în seamă. Vă iubesc” a scris Andreea Prisăcariu pe contul personal de Twitter.

La Transylvania Open, jucătoarea a fost invitată pe tabloul principal. Aceasta a cedat în primul tur contra Lesiei Tsurenko, (5-7, 2-6).

Printre cele mai tatuate jucătoare din circuitul WTA

Andreea Prisăcariu a fost campioana națională la juniori. Aflată pe poziția 255 WTA, aceasta are nu mai puțin de 21 de tatuaje, iar fiecare dintre acestea are câte o semnificație anume.

Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un șarpe în ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine” a povestit Andreea Prisăcariu pentru GSP.ro.

Turneul de la Transylvania Open a fost câștigat de Anett Kontaveit. Jucătoarea din Estonia și-a asigurat prezența la Turneul Campioanelor din Guadalajara, Mexic. Simona Halep a fost doar finalistă. Turneul de la Cluj-Napoca a reprezentat a 40-a finală din cariera româncei. Ea a reușit să se impună în 22 dintre aceste dispute, iar de 18 ori a terminat pe locul secund. În palmaresul Simonei Halep se regăsesc trofeele Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019. Se pare că fostul număr 1 mondial va termina anul 2021 fără vreun turneu câștigat.

Playsport.ro