joi 2 decembrie 11:50 PM

Abonare la google news

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei s-a mutat într-un penthouse de lux. Ce spune bruneta despre schimbare


Andreea Popescu a devenit mămică pentru a doua oară în urmă cu câteva luni. Pentru că familia s-a mărit cu încă un membru, bruneta şi partenerul său au decis să se mute într-o casă mai mare. Iată ce spune fosta dansatoare a Deliei despre penthouse-ul de vis în care locuieşte.


În luna octombrie, Andreea Popescu devenea mămică pentru a doua oară. În luna următoare bruneta a trecut printr-o altă schimbare: s-a mutat în casă nouă. Ea împreună cu soțul ei și-au achiziționat un penthouse de vis, acolo unde au început o viaţă nouă alături de cei doi copii.

Fosta dansatoare a Deliei a mărturisit la Antena Stars că s-a acomodat rapid în casă, deși în primele zile a fost mai dificil.

„În noiembrie ne-am mutat în casă, nu aveam căldura cum trebuia, trebuia să ne mutăm cât mai repede, acum e totul bine, e a doua săptămână dacă nu mă înșel, ai altă stare, îți vine să faci lucruri, să cumperi, a fost greu, dar ne-am descurcat”, a spus Andreea Popescu la Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: ANDREEA POPESCU SE PLÂNGE DE CEA DE-A DOUA SARCINĂ „AM FOST CA UN TITIREZ NERVOZAT”

Cu ce probleme s-a confruntat Andreea Popescu după a doua naştere

Fosta dansatoare a Deliei s-a recuperat destul de greu după cea de-a doua sarcină. Și-a dorit să devină mămică, însă problemele nu au ocolit-o și asta din cauza unei probleme dinainte de naștere. Medicii au luat decizia de a o anestezia de două ori, iar efectele resimțite au fost extreme.

”De cinci zile sunt în agonie după anestezia de cezariană. Din cauză că prima anestezie nu a prins, a trebuit să îmi facă a doua anestezie. Cine a mai făcut o astfel de anestezie în coloană știe că nu are voie să miște capul deloc, eu a trebuit să mă ridic în fund și să mă aplec ca să îmi bage iarăși acum în coloană.

De atunci durerile de cap sunt insuportabile, stau numai pe spate, mănânc culcat, și restul vă dați seama. Ioachim, săracul, nu mă pot ocupa de el, Anastasia stă numai lângă mine, să mă ridic să o schimb în timpul nopții este un chin pentru mine”, povestea Andreea Popescu pe pagina personală de Instagram.

 

Sursă foto: Instagram 

Cancan.ro