luni 18 octombrie 10:01 AM

Abonare la google news

Andreea Marin, apariție incendiară pe Instagram. Vedeta a fost fotografiată goală în cada de baie

Andreea Marin


 a postat pe contul personal de instagram câteva fotografii în care apare într-o postură sexy.

Vedeta tv va fi imaginea unui brand într-o reclamă în care apare goală în cadă.


Andreea Marin (47 ani) a făcut și un anunț: 20 octombrie – mai sunt doar 3 zile! Și vei înțelege: inovația #anyoli e unică. Emoție pură. Și dragoste. ️

Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare! „Am sunat un medic și mi-a spus că pare un preinfarct!”

Andreea Marin

, dezvăluiri cutremurătoare! Andreea Marin a fost recent infectată cu COVID-19. În cadrul emisiunii Teo Show, „Zâna” a vorbit despre simptomele avute, dar a dezvăluit și un alt moment petrecut anul trecut, în care s-a temut pentru sănătatea ei.

„Trebuie să facem tot ce depinde de noi, nu putem forța lucrurile, trebuie să facem o mică sărbătoare în fiecare zi, depinde de noi să avem viața puțin mai luminoasa. Mi-a fost trei zile ca la gripa, cu febră, dureri de mușchi, eu sunt vaccinată și asta m-a ajutat, că noi am luat virusul în grup, eu cu ceilalți colegi”, a spus Andreea Marin.

Vedeta  povestit și un episod petrecut anul trecut, când i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla la volanul mașinii, în drum spre filmări. „Anul trecut mi s-a făcut rău la volan, eram într-o perioadă în care munceam luni-duminică, nu puteam să dorm și nu puteam să mă detașez, mi s-a făcut rău la volan, am sunat un medic, care mi-a zis că par a fi simptome de preinfarct și mi-a zis să mă așez pe dreapta că cheamă el SMURD-ul. Slavă Domnului nu fost preinfarct, dar am avut simptomele care duceau cu gândul la asta. La spital si mi s-a zis ca sunt burned out. Sigur că nu putem trăi zen tot timpul, dar putem să ne antrenăm mintea și să mai punem frână când simțim că depășim limita”, a spus Andreea Marin.

 

Romaniatv.net


URMARESTE-NE PE FACEBOOK !