Abonare la google news

Andreea Marin a pierdut două sarcini. A fost la un pas de moarte: „Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie”

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. , am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. ”, a povestit Andreea Marin.

Citeşte şi: Ce spune Andreea Marin dacă fiica ei ar avea altă orientare sexuală: „Problema este următoarea”

Andreea Marin a pierdut două sarcini

„Zâna Surprizelor” a aflat că a mai rămas o dată însărcinată, când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr., dar din nou, sarcina a fost una extraurterină, iar șansele de supraviețuire ale fătului pe care îl purta în pântece erau minime. Chiar de ziua ei de naștere, a intrat în sala de operație pentru avort.

Citeste si:  Raport vaccinare: 38.692 de doze administrate astăzi. În total, 534.346 de persoane au fost vaccinate

Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină.

În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a mai spus Andreea, potrivit Antena Stars.

Citeste si:  Gabriela Firea, mesaj pentru liderii Dreptei: „Chiar nu vă pasă de oameni? Chiar aveți inima de piatră?“

Dan Negru s-a iubit cu Andreea Marin?

Aceasta este una dintre întrebările primite de prezentatorul TV , în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru este gata să răspundă şi la cea mai „incomodă” întrebare.

Citeste si:  Alin Petrache, noi detalii despre scandalul de la „Arcul de Triumf”. „Nu ne dorim altceva! Așa scrie și în caietul de sarcini”

Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea. 

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Citeste articolul pe RomaniaTV

 10 total views